Print this page
15-02-2020

Συνέντευξη Τύπου Νεόφυτος, Αχιλλεόπουλος, Στοΐλοβιτς, Παβλίσεβιτς (vid)

Rate this item
(0 votes)
Ο προπονητής του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Νίκος Νεόφυτος, ο λίμπερο του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Γιάννης Αχιλλεόπουλος, ο Σέρβος ακραίος του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Φιλίπ Στοΐλοβιτς και ο Σέρβος προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ Ράτκο Παβλίσεβιτς μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Φοίνικα ΟΝΕΧ με 3-0 σετ.

Ο προπονητής του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Νίκος Νεόφυτος δήλωσε:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς για εμάς. Ξέραμε ότι παίζουμε με μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Σήμερα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι περισσότερο αλλά κάναμε τόσα πολλά λάθη που δεν έχουμε κάνει όλη τη χρονιά. Συγχαρητήρια στον Φοίνικα για τη νίκη του. Ηταν δίκαια. Του εύχομαι καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στο Final-4 που έμαθα πως θα έρθει στην Σύρο. Πάντα είμαι χαρούμενος όταν έρχομαι στη Σύρο. Στενοχωριέμαι που δεν είδα σήμερα στο γήπεδο τον Δημήτρη Παλιόπορτα. Ηθελα να τον χαιρετήσω. Αν δεν υπήρχε ο Παλιόπορτας δεν θα υπήρχε βόλεϊ στη Σύρο. Καλή επιτυχία στον Φοίνικα μέσα από την καρδιά μου».

Ο λίμπερο του του Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Γιάννης Αχιλλεόπουλος:

«Στα περισσότερα με κάλυψε ο προπονητής μου. Συγχαρητήρια στον Φοίνικα. Νίκησε δίκαια. Μας παρουσιάστηκαν κάποιες ευκαιρίες αλλά μας έλειπαν λεπτομέρειες για να πάρουμε κάτι παραπάνω. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στο Φοίνικα στην συνέχεια του πρωταθλήματος αλλά και το φάιναλ φο του Κυπέλλου. Είναι από τις πιο οργανωμένες ομάδες στην κατηγορία και της αξίζουν συγχαρητήρια».

Ο Σέρβος προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Ράτκο Παβλίσεβιτς:

«Ξέραμε πως δεν θα ήταν εύκολο παιχνίδι κόντρα στον Παμβοχαϊκό. Έχουν πολύ έμπειρους παίκτες. Ξέρουν πως να φερθούν στο γήπεδο. Είχαμε ένα πολύ δύσκολο μήνα με δύσκολους αγώνες. Συνέχεια ταξιδεύουμε και παίζουμε αγώνες και δεν έχουμε προπονηθεί σωστά. Δεν παίξαμε όπως θέλαμε. Σε αυτό παίζει ρόλο και η αντίπαλη ομάδα. Σημασία έχει πως κερδίσαμε, πήραμε τους πόντους που χρειαζόμαστε και κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι (σ.σ.εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ) και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Ο Σέρβος ακραίος του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Φιλίπ Στοϊλοβιτς δήλωσε:

«Το υπολογίζαμε πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Παμβοχαϊκός έχει έμπειρους παίκτες. Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις κόντρα στον Παμβοχαϊκό. Είχαμε κάποιες δύσκολες στιγμές αλλά τις περάσαμε. Προσπαθούμε να παίζουμε καλύτερα και πιο δυνατά. Εχουμε δυναμώσει ως ομάδα και βελτιωνόμαστε. Κοιτάζουμε τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Ο Φοίνικας ΟΝΕΧ επέστρεψε στις νίκες με 3-0 επί του Παμβοχαϊκού (pics, vid)

Media