23-07-2020

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραμονή του Μπραμ Βαν ντε Ντρις

Την ανανέωση του συμβολαίου του Ολλανδού διαγωνίου Μπραμ Βαν ντε Ντρις ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ:
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τον Ντεν Ντρις,αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Συλλόγου μας, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Bram Van Den Dries, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο 31χρονος βελγικής καταγωγής διαγώνιος, ήρθε στην Θεσσαλονίκη την περσινή αγωνιστική περίοδο βοηθώντας τα μέγιστα στην επιθετική λειτουργία του ΠΑΟΚ.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης, ο Bram Van Den Dries δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα μείνω στον ΠΑΟΚ. Η Θεσσαλονίκη αρέσει σε μένα και την οικογένεια μου πολύ, για αυτό όταν μου ζήτησαν να μείνω δεν είχα τον παραμικρό ενδοιασμό, επειδή θέλω να κερδίσω τρόπαια με τα «ασπρόμαυρα». Πιστεύω θα έχουμε ομάδα η οποία θα κάνει πρωταθλητισμό, θα δουλέψουμε σκληρά και πιστεύω θα το πετύχουμε!».
Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Π.Α.Ο.Κ. Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την παραμονή του Μπραμ Βαν ντε Ντρις