Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-10-2013

Έτοιμος ο Άρης για την πρεμιέρα του Λιγκ Καπ

Rate this item
(0 votes)
Θεσσαλονίκη. Ρεπορτάζ της Ελένης Γερούση:Με τον κόσμο στο πλευρό του ο Άρης δίνει αύριο (04/10) τον πρώτο αγώνα στο πλαίσιο του Λιγκ Καπ. Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να παραλάβουν από την ΕΣΑΠ 1000 εισιτήρια τα οποία θα διαθέσουν στους φιλάθλους τους.
Παίκτες και προπονητικό τιμ περιμένουν να δουν κατάμεστα τα δύο πέταλα και την κεντρική κερκίδα της Μίκρας, με τον κόσμο να δίνει το σύνθημα που θα οδηγήσει την ομάδα στη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Παρκάρισμα εκτός Μίκρας

Το ΤΑΠ Άρης ζητάει από τους φίλους της ομάδας που θα βρεθούν στο Κλειστό της Μίκρας να αφήσουν τα αυτοκίνητα ή τα μηχανάκια τους έξω από τον προαύλιο χώρο, καθώς μετά από απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης απαγορεύτηκε το παρκάρισμα εντός του χώρου παρκαρίσματος του Γυμναστηρίου.

Ίλιτς: «Δεν είμαστε έτοιμοι»

Πρώτος επίσημος αγώνας για τον Άρη τη φετινή σεζόν και ο Τσέντομιρ Ίλιτς τοποθετήθηκε για τους αγώνες του Λιγκ Καπ που θα διεξαχθούν αύριο (04/10), το Σάββατο (05/10) και την Κυριακή (05/10) στη Μίκρα.

«Μόλις αυτήν την εβδομάδα ξεκινήσαμε να προπονούμαστε όλοι μαζί. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε θετικά αποτελέσματα. Καμία ομάδα δεν είναι έτοιμη τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο για τους αγώνες του League Cup. Εμείς θέλουμε σε κάθε αγώνα να παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι».

Αναφερόμενος στην αυριανή (04/10) αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και το μήνυμα που θέλει να στείλει στους φίλους του Άρη, ο Ίλιτς είπε: «Οι φίλαθλοί μας να είναι σίγουροι ότι όπως σε κάθε αγώνα θα δίνουμε τα πάντα για τη νίκη. Ετσι και αύριο δε θα αφήσουμε ούτε μία φάση χωρίς να την παλέψουμε. Το γεγονός ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν στην έδρα μας δίνει την ευκαιρία στον κόσμο μας να έρθει και να μας υποστηρίξει. Όλοι να είναι σίγουροι ότι εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Άρης Α.Σ. Έτοιμος ο Άρης για την πρεμιέρα του Λιγκ Καπ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject