Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
03-10-2013

Έτοιμοι Κουζούνης, Ντουσάρμ στον Παμβοχαϊκό

Rate this item
(0 votes)
Βραχάτι. Ρεπορτάζ Γιάννης Καλλίρης:
Το βράδυ (20:00) της Παρασκευής (4/6), ο Παμβοχαϊκός αντιμετωπίζει τη Λαμία στο κλειστό του Δήμου Βέλου Βόχας, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του League Cup «Nίκος Σαμαράς». Όπως είναι γνωστό, οι αγώνες θα διεξαχθούν (4-6 Οκτώβρη) στο Βραχάτι και πέρα από τον Παμβοχαϊκό και την Λαμία, στον 3ο όμιλο μετέχουν ακόμη η Παναχαϊκή και ο Φοίνικας Σύρου.
Η προετοιμασία του Παμβοχαϊκού ολοκληρώνεται το βράδυ της Πέμπτης (3/10) χωρίς να έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα. Ντουσάρμ και Κουζούνης είναι ετοιμοπόλεμοι, καθώς άφησαν πίσω τα προβλήματα που τους ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα και ο Νίκος Ζαλμάς βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει όλους τους αθλητές.

Όπως επισήμανε, ο προπονητής του Παμβοχαϊκού οι αγώνες του Λιγκ Καπ είναι μια καλή ευκαιρία, προκειμένου η ομάδα να μετρήσει τις δυνάμεις της, μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Τόνισε ακόμη πως η πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, δεν αποτελεί αυτοσκοπό, καθώς το κύριο ζητούμενο, είναι η σταθεροποίηση της απόδοσης και η βελτίωση της εικόνας της ομάδας.  

«Δεν είναι αυτοσκοπός η πρόκριση»

"Για άλλη μια σεζόν εντάσουμε τους αγώνες του Λιγκ Καπ στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας. Θα δώσουμε τρία δυνατά παιχνίδια  και θα μετρήσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε καλές ομάδες. Το ζητούμενο είναι να αρχίσουμε να σταθεροποιούμε την απόδοση μας στη διάρκεια του κάθε σετ, για να μπορέσουμε να ελπίζουμε πως σταδιακά θα ανεβάσουμε στροφές και θα παίξουμε σε υψηλό επίπεδο, καθ' όλη τη διάρκεια των αγώνων.

Σίγουρα είναι ευχάριστο το ότι δεν αντιμετωπίζουμε σοβαρά προβλήματα και περιμένω να δω πως θα θα λειτουργήσουμε στο κομμάτι της ομαδικής τακτικής. Αυτή τη στιγμή, η πρόκριση στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, δεν είναι αυτοσκοπός. Εάν φυσικά, μέσα από την απόδοση μας, μας δοθεί η ευκαιρία να κυνηγήσουμε την πρόκριση, δεν θα πούμε όχι", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ζαλμάς.

Βρίσκεστε εδώ: News Ειδήσεις - News Γ.Α.Σ.Παμβοχαϊκός Έτοιμοι Κουζούνης, Ντουσάρμ στον Παμβοχαϊκό
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject