Print this page
23-10-2020

Παναθηναϊκός - Ο.Φ.Η. (1η αγωνιστική, 24/10, 20:30)

Rate this item
(0 votes)
Στο γήπεδο που τον περασμένο Ιούλιο πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου, στο γυμναστήριο του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ο.Φ.Η. (1η αγωνιστική, 24/10, 20:30, Διαιτητές: Κουτσούλας, Κυριοπούλου).

Για δεύτερη συνεχή χρονιά οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στην πρεμιέρα. Η μόνη διαφορά είναι πως πριν ένα χρόνο η πρεμιέρα έγινε στο Ηράκλειο όπου οι πράσινοι νίκησαν με 3-0 σετ.

Μετά την απώλεια της πρόκρισης στα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς στον Παναθηναϊκό άπαντες συνειδητοποίησαν πως δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες στο πρωτάθλημα.

Σε δήλωση του για τη νέα σεζόν ο τιμ μάνατζερ του Παναθηναϊκού Ρούλης Αγραπιδάκης στο www.pao1908.com ανέφερε «Στα πλαίσια της εποχής που ζούμε και της κατάστασης που βιώνουμε, πρώτα από όλα θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο και σε όλες τις ομάδες. Ελπίζω να μην έχουμε κρούσματα Covid και το πρωτάθλημα να διεξαχθεί κανονικά και να ολοκληρωθεί. Αγωνιστικά τώρα σαν Παναθηναϊκός θα θέλαμε να επαναλάβουμε τις επιτυχίες της περσινής χρονιάς και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Από κει και πέρα εμείς ξεκινάμε με ένα μεγάλο μειονέκτημα αφού η απουσία του κόσμου για τον Παναθηναϊκό είναι τεράστια απώλεια αφού είναι ένας βασικός παράγοντας και ένα επιπλέον στοιχείο στο παιχνίδι μας»

Ο ΟΦΗ για δεύτερη εβδομάδα - μετά τους αγώνες του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς - θα βρίσκεται στην Αθήνα. Στόχος είναι να κάνει την υπέρβαση απέναντι στους πρωταθλητές.

«Παίζουμε με τον πρωταθλητή Παναθηναικό, ξέρουμε τις δυσκολίες και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε απο το παιχνίδι ότι μας αναλογεί» τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ Άκης Φλαούνας και ο αρχηγός του ΟΦΗ Γιάννης Ρουμελιωτάκης επισημαίνει με τη σειρά του ότι «είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάει το πρωτάθλημα. Είναι λίγο παράξενα τα πράγματα με την πανδημία, αλλά , θα προσαρμοστούμε και θα δώσυμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ξεκινάμε με τον Παναθηναικό, ένα δύσκολο παιχνίδι, με τον πρωταθλητή. Θα προσπαθησουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο γίνεται».

Ο ΟΦΗ θα ταξιδέψει στην Αθήνα χωρίς τον τραυματία Νίκο Καρατζά, ο οποίος ταλαιπωρείται απο ένα βαρύ διάστρεμμα.

 

2019-20

1η αγωνιστική (02/11/2019): Ο.Φ.Η. - Παναθηναϊκός 0-3 (19-25, 18-25, 23-25)

10η αγωνιστική (25/1/2020): Παναθηναϊκός - Ο.Φ.Η. 3-0 (25-19, 26-24, 25-20).

 

Volley League - 1η αγωνιστική

Σάββατο 24 Οκτωβρίου

Κροίσος Πέρσης Νέα Σμύρνη, 19.00 (V.L. T.V.): Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Π.Α.Ο.Κ.


Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Λ., Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Γεωργιάδης Στ., Βαρατάσης, Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

Αγίου Θωμά 20.30: Παναθηναϊκός Α.Ο. - Ο.Φ.Η.


Διαιτητές: Κουτσούλας, Κυριοπούλου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης, Επόπτες: Κατερλή, Αρβανίτης, Γραμματεία: Μπίτσικα.

Κυριακή 25 Οκτωβρίου

Δ. Βικέλας Σύρος 16.00 (V.L. T.V.): Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας


Διαιτητές: Βουδούρης, Πρέντζας, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Βρούτσης, Μπαρμπούνης, Γραμματεία: Πιρπινιά.

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου

Ζηρίνειο Κηφισιά 18.00 (Ε.Ρ.Τ.): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.


Διαιτητές: Μυλωνάκης, Φραγκάκης, Παρατηρητής: Γεωργουλέας, Επόπτες: Τόλιος, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη.