Print this page
10-09-2021

Τριπλή εκπροσώπηση του ΟΦΗ στην κλήρωση της Volley League 2021-22

Rate this item
(0 votes)
Τριπλή εκπροσώπηση θα έχει η ομάδα βολει του ΟΦΗ, στην κλήρωση της Volley League 2021-22 καθώς και στην κλήρωση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς 2021-22, που θα γίνουν την προσεχή Δευτέρα (13/9, 8μμ, live streaming απο την επίσημη σελίδα της volley league) στο Κτήμα Κρωπίας Γη, στο Κορωπί.


Ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, ο προπονητής Κώστας Δεληκώστας και ο αρχηγός της ομάδας, Ακης Δαρίδης, θα είναι οι εκπρόσωποι του ΟΦΗ, στην εκδήλωση.
 
Στο μεταξύ, ο ΟΦΗ κλείνει την δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας, με την σκληρή καθημερινή δουλειά να συνεχίζεται, απο τον προπονητή και τους παίκτες, στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, αλλά και στο γυμναστήριο.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Κώστας Δεληκώστας, δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος απο την συμπεριφορά και την διάθεση των αθλητών του, στο πρώτο μέρος της προετοιμασίας.

Καθημερινά οι παίκτες του ΟΦΗ, περνάνε αρκετές ώρες στο γήπεδο, καθώς το πρόγραμμα της τεχνικής ηγεσίας, περιλαμβάνει πλέον προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο το πρωί, αλλά και προπόνηση στο γήπεδο, το απόγευμα.

"Μπήκαμε στην οργάνωση του παιχνιδιού και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι σήμερα, απο την δουλειά που γίνεται απο όλους" τονίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ.

-To TAA ΟΦΗ βόλει, με ανακοίνωση του ευχαριστεί το πρώην μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και φίλο του ΟΦΗ, Δημήτρη Αποστολάκη, για την πολύτιμη βοήθεια του, σε θέματα που αφορούν, στην λειτουργία της ομάδας.

 

Aπό το Γραφείο Τύπου του ΤΑΑ ΟΦΗ