Print this page
24-12-2018

Τα αστέρια του βόλεϊ έλαμψαν στο «Love Volley»

Rate this item
(1 Vote)
Με τη συμμετοχή 1.100 μικρών αθλητών από δεκάδες συλλόγους από όλη την Αττική, την υποστήριξη της ΕΣΑΠ και την συμμετοχή πολλών αθλητών ομάδων της Volley League διοργανώθηκε στο Περιστέρι το «Love Volley» που αποτέλεσε και τη μεγαλύτερη βολεϊκή γιορτή των Χριστουγέννων.

 

Η πρωτοπορειακή διοργάνωση έγινε το Σαββατο 22 Δεκεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο  Περιστεριού και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο 4.500 τ.μ.

Δεκάδες γήπεδα μίνι βόλεϊ φιλοξένησαν τους αγώνες των ομάδων, χρειάστηκαν 2 χιλιόμετρα ταινία διαγράμμισης, ενώ το κύπελλο του πρωταθλητή Volley League 2018-19 ήταν τοποθετημένο σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και μαγνήτισε τα βλέμματα των μικρών παιδιών που έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες μαζί και με τους κορυφαίους βολεϊμπολίστες που έδωσαν το παρόν.

Στελέχη της ΕΣΑΠ από τα τμήματα επικοινωνίας και marketing μοίρασαν μπάλες ενώ μεταφέρθηκε και τοποθετήθηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο το επιβλητικό κύπελλο του πρωταθλήματος 2018-19 όπου κυριολεκτικά έκλεψε μαζί με τους αθλητές τις εντυπωσεις καθώς ολοι οι λιλιπουτιοι αθλητες ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί με το κύπελλο και τους αθλητές.

Ακολούθησε τουρ των αθλητών στα μικρά γήπεδα οι όποιοι έπαιξαν με τα παιδιά ενώ στη συνέχεια ακλούθησαν βραβεύσεις μια εκ τω οποίων κ του διακεκριμένου διαιτητή της Volley League Νόντα Γεροθοδωρου ενω τέλος οι αθλητές πραγματοποίησαν αγώνα επίδειξης κάνοντας πάσες και σερβίς μέσα στο lobby του εκθεσιακού κέντρου. Οι αγώνες των παιδιών ολοκληρώθηκαν αργά το μεσημέρι ενω τους απονεμήθηκαν διπλώματα.

Από την Volley League παρέστησαν οι αθλητές Γιώργος Πετρέας, Ανδρέας Φράγκος, Παναγιώτης Πελεκούδας, Αλέξανδρος Ράπτης, Γιάννης Ρουμελιωτάκης και Γιώργος Πεντίδης, καθώς και οι υπεύθυνοι των τμημάτων επικοινωνίας και marketing της ΕΣΑΠ, Έφη Μπούρα και Βασίλης Παπαγεωργίου.

Από την Α1 γυναικών έδωσαν το παρόν οι Ασημίνα Νικολογιάννη, Άννα-Μαρία Θεοχάρη, Βιργινία Δικαιούλια, Αθηνά Χρυσομάλλη, Σοφία Γκιαούρη. 

Απο το Δήμο Περιστερίου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια στο Peristeri volleyball school και στον Λεωνίδα Καραΐσκο που εμπνεύστηκαν και συντόνισαν τη διοργάνωση.

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.