Print this page
25-06-2014

Παντελής Ταρνατόρος: «Τουρνουά με ξένους αθλητές και ευρωπαϊκές ομάδες»

Rate this item
(2 votes)
Με μία αποκάλυψη συνοδεύτηκε ο οργανωτικός και αγωνιστικός απολογισμός του Beach Volley League 2014 από τον πρόεδρο της Ε.Σ.Α.Π. Παντελή Ταρνατόρο. Οπως είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών η Ε.Σ.Α.Π. το 2015 θα διοργανώσει στην Ελλάδα τουρνουά επαγγελματιών παικτών από το εξωτερικό αλλά και διεθνές πρωτάθλημα συλλόγων κυρίως από ομάδες της Ιταλίας αλλά και άλλων χωρών!
Ο υπεύθυνος αγωνιστικού του Beach Volley League 2014 Μιχάλης Τριανταφυλλίδης έκανε τον αγωνιστικό απολογισμό χαρακτηρίζοντας τον επιτυχημένο και έκανε ανοικτή πρόσκληση σε όλες τις ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στο τουρνούα open που θα γίνει την Κυριακή 29 Ιουνίου στο Anima Club στην Σαρωνίδα.
 
Ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης είπε: «Τα συναισθήματα είναι ολόιδια με την ποιότητα του τελικού που είδαμε στο ταμπλό των επαγγελματιών. Είδαμε έναν εξαιρετικό τελικό, πολύ υψηλού επιπέδου και ανάλογα είναι τα συναισθήματά μου για την Beach Volleyleague 2014. Αφού καταφέραμε να διοργανώσουμε τουρνουά με 92 και αυτοί οι 184 αθλητές να φύγουν, όχι απλά ευχαριστημένοι, αλλά ενθουσιασμένοι, νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε οποιαδήποτε διοργάνωση. Αυτό το τριήμερο ήταν τόσο δύσκολο και κουραστικό, αλλά πήγε τόσο καλά, που μας αφήνει μόνο αισιόδοξα μηνύματα».
 
«Ραντεβού στο Anima»
 
«Έχουμε ένα τουρνουά θα συνδιοργανώνουμε με τον συνεργάτη όλης αυτής της προσπάθειας, Παύλο Μπελιγράτη. Θα είναι οι τελικοί των ερασιτεχνών, την άλλη Κυριακή στο Άνιμα. Όσοι μπορούν από αυτούς που κέρδισαν στα τουρνουά όλης της Ελλάδας θα έρθουν και μαζί με άλλους αθλητές θα κάνουμε έναν τελικό, για να ολοκληρωθεί ο κύκλος για την Beach Volleyleague 2014. Αναγκαστικά το 2015 θα ανέβει ο πήχης. Αυτό θα είναι δύσκολο αλλά ευχάριστο.
 
Σχετικά με την παρουσία της κόρης του Λίζας Τριανταφυλλίδη στον τελικό του μεικτού ερασιτεχνών είπε: «Το σημαντικό είναι ότι βρίσκεται στο γήπεδο και ότι λατρεύει αυτό που κάνει πρώτα από όλα σαν φοιτήτρια. Αυτό με ενδιαφέρει εμένα. Ότι είναι εξαιρετική φοιτήτρια και σε λίγο θα πάρει το πτυχίο της. Το ότι έφτασε στον τελικό είναι μια δική της προσωπική επιτυχία. Το θεωρώ συμπλήρωμα στην καθημερινότητά της γιατί η ίδια έχει αυτή τη φιλοσοφία και αυτό ευχαριστεί και μένα».
 
Tαρνατόρος: «Τουρνουά με ξένους αθλητές»
 
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος δήλωσε: «Έχουμε πει ότι κάθε χρόνο έχουμε θέλουμε να κάνουμε κάτι καινούργιο για το μπιτς βόλεϊ. Μας ενδιαφέρει να ξεφύγουμε από τα ελληνικά πλαίσια και αυτό που έχει πέσει στο τραπέζι και το συζητάμε πολύ σοβαρά είναι να κάνουμε κάποια τουρνουά, στα οποία θα έρθουν αθλητές από τα σπουδαία πρωταθλήματα σάλας και μπιτς βόλεϊ της Ευρώπης. Αθλητές επαγγελματικών ομάδων για τουρνουά ευρωπαϊκών ομάδων και για να ανταγωνιστούν με τους δικούς μας επαγγελματίες αθλητές. Είναι βέβαιο ότι θα το κάνουμε, γιατί ό,τι λέμε το κάνουμε. Σίγουρα χρειάζεται μια πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια, αλλά έχοντας τους κύριους Τριανταφυλλίδη, Παρασκευόπουλο, Μπελιγράτη και όλους τους άλλους που θεωρούμε ότι είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο μπιτς βόλει, είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις.
Για φέτος, τελειώνουμε με το τουρνουά στο Anima. Θα γίνει μια συγκέντρωση των ερασιτεχνών. Το τελευταίο παιχνίδι ήταν το επιστέγασμα όλων των προσπαθειών που έγιναν φέτος. Θεωρώ ότι έχουμε κάνει 3 πολύ υψηλού επιπέδου τουρνουά. Ευχαριστώ και πάλι τον κύριο Τριανταφυλλίδη. Είναι ένας χώρος που τον αγαπάμε και η ΕΣΑΠ θα επενδύσει».
 
 
Στη φωτογραφία: Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος (δεξιά) και ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.

Media