Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
19-06-2018

Σπύρος Πάντζας: «Η Περιφέρεια Αττικής κοντά στο μπιτς βόλεϊ και στην ΕΣΑΠ»

Rate this item
(0 votes)
Σε συνέχεια του μνημονίου συνεργασίας που έχει υπογράψει η ΕΟΠΕ με την Περιφέρεια Αττικής επεκτείνεται η συνεργασία και με την ΕΣΑΠ για το πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ λιγκ που θα γίνει το σαββατοκύριακο 23-24 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Καράβι Κλαμπ στον Σχινιά Αττικής. Ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος αθλητισμού Σπύρος Πάντζας είπε:
«Σε συνέχεια της στήριξής μας στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που υπογράψαμε με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, για την ανάδειξη και διάδοση του volley και του Beach volley, αναγνωρίζουμε παράλληλα και το έργο της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (ΕΣΑΠ) προς αυτή την κατεύθυνση.

Στόχος μας είναι η Περιφέρεια να συμβάλλει στην ανάπτυξη του αθλητισμού μέσα από υλοποίηση αθλητικών δράσεων και μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων σε συνεργασία με τις ομοσπονδίες και τα αθλητικά σωματεία, ώστε η Αττική να γίνει όχι μόνο τουριστικός προορισμός αλλά και βασικός αθλητικός πυλώνας.

Για το λόγο αυτό είναι ιδιαίτερη χαρά να τελεί η διοργάνωσή Beach Volley League 2018 υπό την Αιγίδα και τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής και ευελπιστούμε να υπάρξει και στη συνέχεια συνεργασία με την ΕΣΑΠ και σε άλλες αθλητικές δράσεις.

Είμαι κοντά σας ουσιαστικά και εύχομαι ολόψυχα η διοργάνωση Beach Volley League 2018, να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία».
Βρίσκεστε εδώ: News Beach Volley Σπύρος Πάντζας: «Η Περιφέρεια Αττικής κοντά στο μπιτς βόλεϊ και στην ΕΣΑΠ»
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject