Print this page
01-07-2019

Το ρεκόρ των Τριανταφυλλίδη, Σακελαρίδη στο ταμπλό Golden γυναικών Beach Volley League ΟΠΑΠ

Rate this item
(0 votes)
Εσπασε το ρεκόρ ατυχίας αλλά και το ρεκόρ τίτλων. Η Λίζα Τριανταφυλλίδη με δύο κατάγματα στα πόδια της μέσα στην ίδια σεζόν κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο στο 2ο πανελλήνιο πρωτάθλημα Snow Volley αλλά και το χρυσό μετάλλιο στη κατηγορία Golden γυναικών του Beach Volley League ΟΠΑΠ 2019 με συμπαίκτρια την Πέρσα Σακελαρίδη.

 

Η Τριανταφυλλίδη στην πρώτη της επιστροφή στην άμμο μετά το δεύτερο κάταγμα έκανε τη διαφορά στην άμμο του Karavi Club και πήρε μία ακόμα διάκριση που αποδεικνύει πως έχει μεγάλες δυνατότητες στην άμμο μαζί με την Πέρσα Σακελαρίδη με την οποία δεν έχουν πολύ καιρό που προπονούνται μαζί. «Είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην ενεργό δράση μετά από μία δύσκολη χρονιά που είχα πολλές ατυχίες. Είχα πολύ καλή συνεργασία με την Πέρσα. Αυτό που θέλω είναι να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς. Θα συνεχίσω την προετοιμασία και κάποια στιγμή θα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας και στα Μάστερς».

 

Στον τελικό οι Τριανταφυλλίδη, Σακελαρίδη νίκησαν τις Μαίρη Βελισσάρη, Μαριάννα Μπιτσοπούλου με 2-0 (15-13, 15-11).

 

Στους ημιτελικούς οι Τριανταφυλλίδη, Σακελαρίδη νίκησαν τις Ευθαλεία Αλιφέρη, Αρετή Παφατάκη με 2-1 (16-14, 9-15, 11-8) και οι Μπιτσοπούλου, Βελισσάρη νίκησαν τις Ντάντια Μαύρου, Μαίρη Μαστοροπούλου με 2-1 (11-7, 12-15, 11-6).

 

Στους νικητές μοιράστηκαν δώρα από τον ΟΠΑΠ και τις εταιρίες Bίκος, Counterpain & The Body Shop. Tις απονομές έκανε ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης.

Media