Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
28-10-2013

Κάλεσμα του Εθνικού στους φιλάθλους της Αλεξανδρούπολης για τον αγώνα με την Μπελχάτοφ

Rate this item
(2 votes)
Ο Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Τ.Α.Α. Βόλλευ) καλεί όλο τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης να παρευρεθεί στο Κλειστό γυμναστήριο της πόλης για να στηρίξει την ομάδα μας στον εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα, με την Skra Belchatow που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 20:00.

Το ΤΑΑ Εθνικός Αλεξανδρούπολης ενημερώνει:

• Οι κάτοχοι διαρκείας Gold θα περνούν με την επίδειξη της κάρτας τους από την ανατολική είσοδο στη νέα κερκίδα χωρίς καμία επιβάρυνση. Όσοι θέλουν να προμηθευτούν Gold κάρτες ενημερώνουμε ότι έχουν μείνει ελάχιστες και διατίθενται από τα γραφεία του Συλλόγου.

• Οι κάτοχοι των καρτών διαρκείας μπλε θα έχουν προτεραιότητα στην προπώληση εισιτηρίων, τα οποία μπορούν να προμηθεύονται από τα γραφεία του Συλλόγου και θα εισέρχονται από την κεντρική είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου.

• Οι διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι & φωτογράφοι της ΕΣΑΠ & της ΕΣΗΕΑ θα εισέρχονται από την ανατολική είσοδο καθώς θα υπάρχει λίστα.

Περιμένουμε όλο το φίλαθλο κοινό της πόλης να δώσει βροντερό παρόν για ακόμη μια φορά!

Βρίσκεστε εδώ: News CEV Cup Ευρωπαϊκά κύπελλα Κάλεσμα του Εθνικού στους φιλάθλους της Αλεξανδρούπολης για τον αγώνα με την Μπελχάτοφ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject