Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
18-10-2022

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο Ο.Α.Κ.Α. την Σπάρτακ Μιγιάβα στο δεύτερο παιχνίδι για το Challenge Cup (Cosmote Sport 7, 19/10 18.30)

Rate this item
(0 votes)
O Παναθηναϊκός Α.Ο. θα διεκδικήσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Challenge Cup κόντρα στη Σπάρτακ Μιγιάβα την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 18:30 στο ΟΑΚΑ (Cosmote Sport 7, 19/10 18.30).

Οι «πράσινοι» πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Μιγιάβα στη Σλοβακία και θέλουν τους φιλάθλους στο πλευρό τους για τη ρεβάνς, όπου χρειάζονται δύο σετ για να προκριθούν.

Εισιτήρια:

Η τιμή των εισιτηρίων του αγώνα είναι 10 ευρώ.

Οι κάτοχοι κάρτας διαρκείας θα μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο με το σκανάρισμα της κάρτας τους στην είσοδο, όπως επίσης και οι κάτοχοι εισιτηρίων.

Για ηλεκτρονική αγορά εισιτηρίων πατήστε στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinaikos-a-c-myjava-cev-challenge-cup/

Μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήριο από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ (parking 5), τη μέρα του αγώνα από τις 16:30.

Είσοδος στο ΟΑΚΑ:

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας VIP θα εισέρχονται από τη θύρα 18 (VIP) με το σκανάρισμα της κάρτας τους στην είσοδο.

Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας GREEN PASS, όπως και οι κάτοχοι εισιτηρίων θα εισέρχονται από τις θύρες 3 & 29 με το σκανάρισμα της κάρτας ή του εισιτηρίου τους στην είσοδο.

Πηγή: pao1908.com

Media

Βρίσκεστε εδώ: News Challenge Cup Παναθηναϊκός Α.Ο. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο Ο.Α.Κ.Α. την Σπάρτακ Μιγιάβα στο δεύτερο παιχνίδι για το Challenge Cup (Cosmote Sport 7, 19/10 18.30)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject