Print this page
25-10-2013

Παναχαϊκή - Γ.Σ.Λαμία (3η αγωνιστική, 26/10, 19.00)

Rate this item
(1 Vote)
Περίπου 20 ημέρες μετά την αναμέτρηση τους στο Βραχάτι για το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» η Παναχαϊκή και ο Γ.Σ.Λαμία θα αναμετρηθούν (26/10, 19.00) και για το πρωτάθλημα. Αυτή θα είναι και η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων όχι μόνο στην Volleyleague ΟΠΑΠ αλλά και σε όλες τις Εθνικές κατηγορίες.

Η Παναχαϊκή στην έδρα της νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-1 σετ για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Προέρχεται όμως από την ήττα στην Αλεξανδρούπολη από τον Εθνικό. Στόχος είναι να αξιοποιήσει στο έπακρο το πλεονέκτημα της έδρας έτσι ώστε να μαζέψει πολύτιμους βαθμούς για την παραμονή.

Το σοβαρότερο πρόβλημα το αντιμετωπίζει ο Νίκος Ρουμελιώτης. Ο αρχηγός της πατρινής ομάδας νιώθει ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα και ακολουθεί ειδική θεραπεία.

Ο τεχνικός της Παναχαϊκής Άρης Αγγελόπουλος είχε αντιμετωπίσει τη Λαμία ως προπονητής της ΕΑ Πατρών ενώ δημοσιεύματα του 2007 τον έφεραν υποψήφιο μετά τη παραίτηση του Νίκου Νεόφυτου και λίγο πριν αναλάβει ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. «Η Παναχαϊκή δεν έχει ξαναπαίξει αντίπαλος με τη Λαμία σε πρωτάθλημα. Παίξαμε εφέτος στο Λιγκ Καπ και χάσαμε 3-1 σετ. Περιμένω σκληρό παιχνίδι. Η Λαμία είναι ομάδα που πρέπει να αντιμετωπίσει με υπομονή και επιμονή στην τακτική σου. Είναι διαφορετική από τον Παναθηναϊκό. Έχει αδύνατα σημεία. Θα είναι σκληρό ντέρμπι. Έχουμε τα αγωνιστικά μας προβλήματα αλλά έχουμε μάθει να πολεμάμε και να τα καλύπτουμε».

Η Λαμία νίκησε την Παναχαϊκή 3-1 σετ για το Λιγκ Καπ. Μεγάλος απών από το σαββατιάτικο ματς θα είναι και πάλι ο Χρήστος Κιόσης που έχει πάθει διάστρεμμα και κάνει προσπάθεια για να είναι έτοιμος την 4η αγωνιστική κόντρα στον Παμβοχαϊκό. Εκτός προπονήσεων έμεινε εντός της εβδομάδας και ο αμερικανός κεντρικός Ρουσέλ Λαβάγια.

Ο προπονητής της Λαμίας Γιώργος Γιάτσης πονοκεφαλιάζει με τις απώλειες στο μπλοκ: «Έχουμε ζητήματα να λύσουμε αλλά η προσπάθεια μας θα είναι στο μάξιμουμ. Μία ομάδα πρέπει να αντιμετωπίζει τα προβλήματα που έχει. Είναι σημαντικό ματς. Θέλουμε τη νίκη».

Ο Χρήστος Κιόσης που θα απουσιάσει είπε: «Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω την ομάδα μου. Την Πέμπτη ξεκίνησα τρέξιμο. Ελπίζω να τα καταφέρω με τον Παμβοχαϊκό. Η Παναχαϊκή είναι δυνατή στην έδρα της και ο κόσμος της δίνει ρυθμό. Έχω πίστη στους συμπαίκτες μου».

 

Σάββατο 26/10/2013: Γυμναστήριο Αγυάς Παναχαϊκής 19.00: Παναχαϊκή - Γ.Σ. Λαμία

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Βουδούρης, Παρατηρητής: Ιορδανίδης, Επόπτες: Γκολφινόπουλος, Γεράνιος, Γραμματεία: Δανιά

Πρόγραμμα, TV, διαιτητές της 3ης αγωνιστικής

 

Δεν υπάρχουν άλλες αναμετρήσεις Παναχαϊκή - Γ.Σ.Λαμία.