Print this page
30-10-2013

Εκδήλωση της Παναχαϊκής για τους χορηγούς

Rate this item
(0 votes)
Σε μια ζεστή εκδήλωση το βράδυ της Τρίτης 29 Οκτωβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων «Μικρός Πρίγκηπας» στην Πάτρα έγινε η παρουσίαση της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής. Παράλληλα οι «κοκκινόμαυροι» ευχαρίστησαν τους χορηγούς και τους υποστηρικτές της φετινής τους προσπάθειας, που έχει ως βασικό στόχο την παραμονή προκειμένου η ομάδα να καθιερωθεί στους μεγάλους του ελληνικού βόλεϊ.
«Εκ μέρους της διοίκησης εκφράζω δημόσια ευχαριστίες προς τους χορηγούς που στηρίζουν έμπρακτα την ομάδα» τόνισε στη διάρκεια της ομιλίας της η αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Βάσω Καραντάσιου και πρόσθεσε: «Τους θέλουμε δίπλα μας και στους αγώνες για να διαπιστώσουν την προσπάθεια που καταβάλλουμε σε όλα τα επίπεδα. Στόχος μας είναι οι νίκες, αλλά ακόμη και στις ήττες θέλουμε ο κόσμος, οι υποστηρικτές μας, οι χορηγοί να απολαμβάνουν την προσπάθεια της ομάδας, που θα δίνει τα πάντα στο γήπεδο ανεξαρτήτως αποτελέσματος και αντιπάλου».

Από την πλευρά του ο Νίκος Ρουμελιώτης στη δι1άρκεια της ομιλίας του τόνισε:
 
«Ευχαριστώ τους χορηγούς, που σε μια δύσκολη εποχή στηρίζουν την προσπάθεια της Παναχαϊκής. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο της ομάδας που είναι πάντα στο πλευρό μας και μας δίνει ώθηση. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και ειδικά τον πατέρα μου Κωνσταντίνο που με έχει στηρίξει όλα τα χρόνια σε ότι και εάν έκανα στο βόλεϊ. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω τον Άρη Αγγελόπουλο για ότι έχουμε ζήσει όλα τα χρόνια στον χώρο του φιλέ. Ευχαριστώ και όλους όσοι έχουν ανοίξει μια μεγάλη αγκαλιά για την ομάδα βόλεϊ και εύχομαι από καρδιάς και στα άλλα τμήματα του Συλλόγου, την ομάδα ποδοσφαίρου και την ομάδα του μπάσκετ να πετύχουν τους στόχους τους και με τις διακρίσεις τους να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο της Παναχαϊκής. Σε προσωπικό επίπεδο επιθυμώ πρώτα απ' όλα να με βλέπετε σαν παίκτη και ως παίκτη να με κρίνετε».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Κώστας Καρπέτας, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Αγγελόπουλος, η γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρών Τασία Μανωλοπούλου, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Πλάτωνας Μαρλαφέκας, οι επιχειρηματίες Κώστας Μπακαλάρος, Αλέξανδρος Καλλέργης, Νίκος Παπαλέξης, Ανδρέας Πλιάτσικας, Παναγιώτης Ασκούνης, Φίλιππας Καμίσης, Αλκιβιάδης Κωνσταντινίδης, Σάκης Διονυσόπουλος, Βαγγέλης Κούφης, Αιμιλιάνο Πανταζόπουλος, Θόδωρος Θεοδωρόπουλος, Νίκος Κωνσταντάτος, Τάκης Γουρδούπης, Θανάσης Μπυθούλκας, Βιβή Λουκοπούλου, Γιάννης Κόντης, Μάκης Κατής, Γιώργος Γκέκας, Μιχάλης Λυκούδης, Βασίλης Ζαφειρόπουλος από τον Απόλλωνα ο Αρης Μαμασιούλας κ.α.
 
Με επιστολή που απέστειλαν χαιρέτισαν την προσπάθεια της Παναχαϊκής και της ευχήθηκαν κάθε επιτυχία ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών Δημοσθένης Ταμπάκος και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος, ενώ παρουσίαση της εκδήλωσης έκανε η δημοσιογράφος Ρούλα Στίγκα.
 
 
 
Δείτε φωτογραφίες εδώ: