Print this page
29-11-2013

Α.Σ.Άρης - Παναχαϊκή (8η αγωνιστική, 30/11, 20.00)

Rate this item
(0 votes)
Ένα από τα μεγαλύτερα ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής θα γίνει στη Μίκρα (30/11, 20.00) όπου ο Άρης θα υποδεχτεί την Παναχαϊκή σε αγώνα επιβίωσης στην κατηγορία που όμως χαρακτηρίζεται και από τη μεγάλη επιστροφή του Νίκου Ρουμελιώτη στην έδρα του Άρη.

Ο αρχηγός της Παναχαϊκής φόρεσε τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης από το 2009 έως τον Ιανουάριο του 2011 και από τότε επιστρέφει για πρώτη φορά στην έδρα της παλιάς του ομάδας καθώς στο μεταξύ μεσολάβησε η θητεία του στη Μόντσα ενώ πέρυσι η Παναχαϊκή ήταν στην Α2.

Ντεμπούτο Φίνου: «Εχω κάνει πολλές αρχές»

Στον Άρη θα κάνει ντεμπούτο ο Σπύρος Φίνος με συνεργάτη τον Γιάννη Πόραβο καθώς ο Αντώνης Παπαδόπουλος πολύ πριν δεχτεί την πρόταση συνεργασίας από την ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε προγραμματίσει επαγγελματικό ταξίδι στην Αγγλία.

Αν και η εβδομάδα πέρασε με πολλές δυσκολίες ο Φίνος έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους και πεισμωμένους για να πάρουν τη νίκη: «Έχω κάνει πολλές αρχές στην καριέρα μου και δεν έχω άγχος για το δικό μου ντεμπούτο. Πιστεύω στους αθλητές μου. Όσες μέρες έχουμε κάνει μαζί προπόνηση μου δείχνουν πάθος και θέληση. Τους βρήκα σε καλή κατάσταση και είμαι σίγουρος πως θα πάρουμε τη νίκη. Έχουμε αναλύσει το παιχνίδι της Παναχαϊκής με Ολυμπιακό και Κηφισιά. Έχει ενθουσιώδη ομάδα που παίζει με πάθος. Θα πρέπει να κρατήσουμε σταθερό ρυθμό για να πάρουμε τη νίκη».

Το απόγευμα της Παρασκευής θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη η αποστολή της Παναχαϊκής. Η νίκη επί του Ολυμπιακού έφερε χαμόγελα και ανεβασμένη ψυχολογία, ενώ το Ραντούνοβιτς για δύο ημέρες πέρασε περιπέτεια με γαστρεντερίτιδα αλλά την Παρασκευή θα κάνει προπόνηση και θα ταξιδέψει κανονικά.

«Πάμε για τελικό»

Ο Νίκος Ρουμελιώτης είπε για τον αγώνα και την επιστροφή του στην έδρα του Άρη: «Η νίκη επί του Ολυμπιακού μας έχει τονώσει το ηθικό και μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Είμαστε καλύτερα από ποτέ. Πάμε για έναν τελικό. Πάμε για τη νίκη. Δεν βλέπουμε ποιος είναι αντίπαλος αλλά ποια θα είναι η δική μας απόδοση για να πάρουμε τη νίκη. Προσωπικά θα παίξω πρώτη φορά με αντίπαλο τον Άρη από τότε που έφυγα. Σε προσωπικό επίπεδο ο Άρης έχει αθετήσει τον διακανονισμό που μου είχε προτείνει για τα χρεωστούμενα και είμαι πολύ στεναχωρημένος γι αυτό».

Πρώτη αναμέτρηση

Ο αγώνας του Σαββάτου για την 8η αγωνιστική θα είναι ο πρώτος μεταξύ του Άρη και της Παναχαϊκής για την Volleyleague ΟΠΑΠ.

 

Πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ 2013-14

(8η αγωνιστική)

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Μίκρας 20.00: ΑΣ Άρης - Παναχαϊκή

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Παπαδογούλας, Παρατηρητής: Αντωνούλης, Επόπτες: Δρανίτσας, Μπουκουβάλα, Γραμματεία: Κυριακίδου

 

Όλο το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής: ΕΔΩ

Βαθμολογία: ΕΔΩ