Print this page
24-02-2014

O Hλίας Μιχαλαριάς και ο Γιάννης Καλμαζίδης «Στο Φιλέ» της NOVA

Rate this item
(0 votes)
Στα «πράσινα»… βάφεται η εκπομπή «Στο Φιλέ», με τους Ηλία Μιχαλαριά και Γιάννη Καλμαζίδη να αναλύουν τα σχέδια τους για τον Παναθηναϊκό στον Παντελή Λώλη.
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκπομπή «Στο Φιλέ» μέσα από το Novasports 3 στην οποία καλεσμένοι θα είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Ηλίας Μιχαλαριάς και ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ Γιάννης Καλμαζίδης.
 
Ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων» μιλάει στον Παντελή Λώλη για την προσπάθεια αναγέννησης όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη, ενώ ο κόουτς του «τριφυλλιού» εξηγεί την αήττητη πορεία της ομάδας του στον δεύτερο γύρο.

Επίσης, «Στο Φιλέ» θα προβληθούν και δύο θέματα που θα συζητηθούν. Πως βιώνουν οι Ουκρανοί βολεϊμπολίστες Ντιάτσκοφ και Κόβαλτσκουκ τον εμφύλιο που βιώνει η χώρα τους.

Επίσης αποκλειστική συνέντευξη του κορυφαίου κόουτς στον κόσμο, Νεοζηλανδού Χιου Μακ Κάτσον που ήρθε στην Θεσσαλονίκη για να δει την Όλγα Στράντζαλη του Ηρακλή.

Τέλος, κατά την διάρκεια της εκπομπής οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν πλούσιο ρεπορτάζ, highlights και όλες τις λεπτομέρειες από τα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής της Volley League.