Print this page
06-03-2014

Tα δύο ντέρμπι κορυφής στα κανάλια Novasports

Rate this item
(0 votes)
Η 19η αγωνιστική της Volley League έρχεται με ντέρμπι κορυφής στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 8 Μαρτίου στις 17:30 από το Novasports 3 τον αγώνα ΑΕΚ – Κηφισιά και την Δευτέρα 10 Μαρτίου στις 18:00, από το Novasports 3, το παιχνίδι Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Φοίνικας Σύρου στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Volley League.

Η ΑΕΚ θα υποδεχτεί την Κηφισιά με τους γηπεδούχους να επιδιώκουν τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσουν τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχουν για την είσοδο τους στον 4αδα του πρωταθλήματος και παράλληλα να ετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα, εν όψει του Final Four του Κυπέλλου. Την ίδια στιγμή οι φιλοξενούμενοι αναζητούν το «τρίποντο» προκειμένου να παραμείνουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στο άλλο παιχνίδι, ο 4ος βαθμολογίας Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα κοντραριστεί με τον 3ο Φοίνικα Σύρου, με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να κάνουν ένα ακόμη βήμα στη μάχη για την κορυφή.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής:

• Σάββατο 8/3 17:30: ΑΕΚ - Κηφισιά, Novasports 3 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου

• Δευτέρα 10/3 18:00: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Φοίνικας Σύρου, Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Γιώργου Πανταζίδη και audio από το Novasports.gr

Επίσης, οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/vl-md19 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 19ης αγωνιστικής της Volley League.