Print this page
19-03-2014

Tα δύο ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής στα κανάλια Novasports

Rate this item
(0 votes)
Η 20η αγωνιστική της Volley League έρχεται με μεγάλα παιχνίδια στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 22 Μαρτίου στις 19:30 από το Novasports 1 τον αγώνα Ολυμπιακός - ΑΕΚ και την Δευτέρα 24 Μαρτίου στις 18:00, από το Novasports 3, το παιχνίδι Κηφισιά - Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Volley League.

Στο κλειστό του Ρέντη ο Κυπελλούχος Ολυμπιακός με ανεβασμένη ψυχολογία θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ, με τους «ερυθρόλευκους» να επιδιώκουν τη νίκη στην προσπάθεια που κάνουν για την κατάκτηση της 1ης θέσης κατά τη διάρκεια της κανονικής σεζόν και τους «κιτρινόμαυρος» να επιδιώκουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προκειμένου να εδραιωθούν στην 5η θέση. Στο άλλο παιχνίδι η πρωτοπόρος Κηφισιά θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό, με τους γηπεδούχους να θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνουν στην κορυφή και τους φιλοξενούμενους να αναζητούν το «τρίποντο» προκειμένου να αποφύγουν την διαδικασία των play out.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων έχει ως εξής:

• Σάββατο 22/3 19:30: Ολυμπιακός - ΑΕΚ, Novasports 1 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη

• Δευτέρα 24/3 18:00: ΑΟ Κηφισιάς - Παναθηναϊκός, Novasports 3 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Ηλία Παπαϊωάννου και audio από το Novasports.gr

Επίσης, οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/vl-md20 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 20ης αγωνιστικής της Volley League.