Print this page
01-04-2014

Ταυτόχρονη μετάδοση της NOVA από τα 6 γήπεδα της 22ης αγωνιστικής!

Rate this item
(3 votes)
Τηλεοπτική μετάδοση και των έξι αγώνων της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ είναι η έκπληξη που είχε υποσχεθεί και ανακοίνωσε η NOVA γράφοντας ιστορία στις τηλεοπτικές μεταδόσεις του επαγγελματικού βόλεϊ.
Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά πριν από λίγο στην εκπομπή «Στο Φιλέ» με τον Παντελή Λώλη η NOVA ετοιμάζει τηλεοπτική υπερπαραγωγή προκειμένου να καλύψει τηλεοπτικά όλους τους αγώνες στο φινάλε της κανονικής περιόδου.
 
Είναι η πρώτη φορά που θα μεταδοθούν και οι έξι αγώνες μιας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volleyleague. Η εκπομπή για τη Volleyleague θα αρχίσει στις 18.30 το Σάββατο 5 Απριλίου και στο κεντρικό στούντιο στην Κάντζα θα είναι ο Στέλιος Καζάζης, ενώ στο Ρέντη θα βρίσκεται ο Μάριος Γκιούρδας που θα σχολιάζει τον αγώνα μεταξύ των δύο πρώην ομάδων του, του Ολυμπιακού και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που θα κρίνει και την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο.
 
Επίσης θα υπάρχουν συνδέσεις και ρεπορτάζ απ΄ όλα τα γήπεδα, δηλαδή, από τη Μίκρα και τη Πυλαία στη Θεσσαλονίκη, το Ζηρίνειο Κηφισιάς, το Αιγίνιο και την Πάτρα στο γυμναστήριο της Παναχαϊκής!
 
Η επίσημη ανακοίνωση της NOVA για το πλήρες πρόγραμμα δράσης του Σαββάτου θα ανακοινωθεί το πρωί της Τετάρτης 2 Απριλίου.
 
 
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 22ης αγωνιστικής Volleyleague ΟΠΑΠ
 
Βαθμολογία Volleyleague ΟΠΑΠ: ΕΔΩ