Print this page
03-04-2014

Η αυλαία της Volley League στα κανάλια Novasports!

Rate this item
(0 votes)
Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το Σάββατο 5 Απριλίου στις 19.00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε παράλληλη μετάδοση από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD τους έξι αγώνες της 22ης και τελευταίας αγωνιστικής της Volley League.
Συγκεκριμένα θα μεταδοθούν τα παιχνίδια, Ολυμπιακός - Εθνικός Αλεξανδρούπολης που θα κρίνει την 1η θέση του πρωταθλήματος και θα μεταδοθεί ολόκληρος στις 19:00 απευθείας και από το Novasports 2, Νίκη Αιγινίου – Φοίνικας Σύρου, Κηφισιά – Λαμία, Άρης – Παναθηναϊκός, Παναχαϊκή – ΑΕΚ και ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός.

Από τις 18:30 η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα Σάββατο» με τον Παντελή Λώλη θα βάλει τους συνδρομητές των καναλιών Novasports στο κλίμα των αγώνων με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων λίγο πριν το πρώτο σερβίς.

Επίσης, κατά της διάρκεια της εκπομπής θα υπάρχουν εκλεκτοί καλεσμένοι από το χώρο του βόλεϊ. Στο στούντιο της Nova στην Κάντζα θα είναι η μεγάλη δόξα του παρελθόντος και προπονητής Στέλιος Καζάζης, ενώ από το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» στου Ρέντη θα σχολιάζει ο παλιός διεθνής άσος του Ολυμπιακού, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και της Εθνικής ομάδας, Μάριος Γκιούρδας.

Αμέσως μετά το τέλος των 6 αγώνων της Volley League, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν το δεύτερο μέρος της εκπομπής σε παρουσίαση του Άγγελου Στυλιάδη. Κατά την διάρκεια του «Παίζουμε Ελλάδα Σάββατο» θα προβληθεί όλη η ειδησεογραφία σχετικά με την 33η αγωνιστική της Super League, καθώς και με την 24η αγωνιστική της Basket League. Επίσης, οι φίλοι του βόλεϊ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/vl-md22 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 22ης αγωνιστικής της Volley League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων το Σάββατο 5/4 έχει ως εξής:

19:00 Νίκη Αιγινίου – Φοίνικας Σύρου από το Novasports 1 σε περιγραφή του Παναγιώτη Στεφάνου

19:00 Κηφισιά – Λαμία από το Novasports 1 σε περιγραφή του Ηλία Παπαϊωάννου

19:00 Ολυμπιακός – Εθνικός – Αλεξανδρούπολης από τα Novasports 1 & Novasports 2 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ του Τάσου Μπαϊρακτάρη

19:00 Άρης – Παναθηναϊκός από το Novasports 1 σε περιγραφή του Ευγένιου Δαδαλιάρα

19:00 Παναχαϊκή – ΑΕΚ από το Novasports 1 σε περιγραφή του Γιώργου Μαρκόπουλου19:00 ΠΑΟΚ – Παμβοχαϊκός από το Novasports 1 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου