Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
26-09-2014

Ανακοίνωση για κάρτες εισόδου στα γήπεδα

Rate this item
(0 votes)
Volleyleague
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τις κάρτες εισόδου. Η Ε.Σ.Α.Π. εναρμονίζεται πλήρως με το νέο κώδικα του Π.Σ.Α.Τ. και καλεί τους εκπροσώπους του Τύπου να ενημερώσουν σχετικά τον Π.Σ.Α.Τ. για είσοδο στους αγώνες της Volleyleague 2014-15. Η ανακοίνωση:
«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου ενημερώνει σχετικά με το τι θα ισχύσει στην είσοδο των δημοσιογράφων στους αθλητικούς χώρους την αγωνιστική σεζόν 2014-2015 εκτός των αγώνων της Super League και των αγώνων που σύμφωνα με τον ΚΑΠ, εκδίδονται διαπιστεύσεις, μετά την κατάργηση των καρτών ελευθέρας εισόδου που εκδίδονταν από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία (άρθρα 54 και 134 του 2725/99 και ερμηνευτική απόφαση 18668/22-04-2005 του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού) και τις τελευταίες αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΤ, δικαίωμα ελευθέρας εισόδου στα δημοσιογραφικά θεωρεία και σε όλους τους χώρους Τύπου των γηπέδων έχουν οι κάτοχοι ταυτοτήτων ΠΣΑΤ και πέραν αυτών, οι κάτοχοι ταυτοτήτων της ΕΣΗΕΑ και των άλλων δημοσιογραφικών Ενώσεων (ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΕΣΕ και ΕΣΠΗΤ).
Ο ΠΣΑΤ καθιερώνει από φέτος την έκδοση δελτίων ελευθέρας εισόδου στους αθλητικούς χώρους που θα χορηγούνται σε κάθε ΜΜΕ ξεχωριστά, ένα για κάθε μέσο και μόνο εφόσον το Μέσο διαθέτει υπεύθυνο (διευθυντή ή αρχισυντάκτη) μέλος ΕΣΗΕΑ/ΠΣΑΤ ή των άλλων δημοσιογραφικών Ενώσεων (ΕΣΗΕΜΘ, ΕΣΗΕΠΗΝ, ΕΣΗΕΘΕΣΕ και ΕΣΠΗΤ).
Επομένως κάθε έντυπο, ηλεκτρονικό ή ραδιοτηλεοπτικό μέσο που πληροί την παραπάνω προϋπόθεση μπορεί να αποστείλει σχετικό αίτημα στο psat@otenet.gr ή με φαξ στο 2103635777 για την έγκριση ΕΝΟΣ δελτίου ελευθέρας εισόδου, το οποίο θα αναγράφει το όνομα του μέσου και θα δύναται να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ΜΜΕ
Τα δελτία θα έχουν ισχύ μίας αγωνιστικής σεζόν. Οι συνάδελφοι – επικεφαλής που θα τα παραλαμβάνουν θα αναλαμβάνουν την ευθύνη επ' απειλή πειθαρχικών κυρώσεων για τη διάθεσή τους.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το νέο καταστατικό του ΠΣΑΤ, έχουν αλλάξει οι προϋποθέσεις εγγραφής στον Σύνδεσμο και καλούμε τους συναδέλφους αθλητικούς δημοσιογράφους που τις πληρούν να καταθέσουν άμεσα τα δικαιολογητικά τους για να γίνουν μέλη του Συνδέσμου».
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Ανακοίνωση για κάρτες εισόδου στα γήπεδα
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject