Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
27-11-2014

Συμφωνία σταθμός για το επαγγελματικό βόλεϊ

Rate this item
(0 votes)
Συμφωνία σταθμός για το μέλλον του επαγγελματικού βόλεϊ επιτεύχθηκε μεταξύ των κορυφαίων φορέων του ελληνικού βόλεϊ. Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΠΕ η τελική συνάντηση των αντιπροσωπειών της ΕΟΠΕ (εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Αχιλλέα Μαυρομάτη), της ΕΣΑΠ (εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρο Παντελή Ταρνατόρο και τον νομικό σύμβουλο Χρήστο Ηλιάδη) και του ΠΑΣΑΠ (εκπροσωπήθηκε από τον Διευθυντή Βασίλη Μηνούδη και τη νομική σύμβουλο Φωτεινή Μηνάκη), όπου οι τρεις πλευρές συμφώνησαν και υπέγραψαν τον νέο κανονισμό σχέσεων ΤΑΑ - Αθλητών και όσα έχουν συμφωνηθεί στις συναντήσεις που έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι.
Στο κείμενο το νέου κανονισμού μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται:
-Το νέο σύστημα αδειοδότησης των ΤΑΑ.
-Οι σχέσεις εργασίες σε καθεστώς Ανωνύμων Εταιρειών.
-Ο διακανονισμός των παλαιότερων οφειλών των ΤΑΑ στους αθλητές. Όπως είχαν συμφωνηθεί στις επαφές των τελευταίων μηνών παρουσία και του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού.
Η συγκεκριμένη συμφωνία αποτελεί ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την εξυγίανση του χώρου της αμειβόμενης πετοσφαίρισης και αποτελεί την επιβεβαίωση της θέλησης των τριών φορέων να κάνουν πράξη τα όσα έχουν συμφωνήσει μέσα από επίπονη και μακροχρόνια συνεργασία.
Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Συμφωνία σταθμός για το επαγγελματικό βόλεϊ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject