Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
12-02-2015

Φοίνικας - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στα κανάλια Novasports

Rate this item
(0 votes)
Τα ντέρμπι της Volley League είναι μόνο στα κανάλια Novasports. Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση, τους αγώνες Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

Η αρχή γίνεται την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου στη Σύρο, εκεί όπου ο τοπικός Φοίνικας θα υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να θέλουν τη νίκη προκειμένου να ανέβουν ακόμη περισσότερο στη βαθμολογία. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 19:00 από το Novasports 4 σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Δημήτρη Ζολώτα.

Η συνέχεια θα δοθεί την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στο κλειστό του Ρέντη, «Μελίνα Μερκούρη», όπου θα πραγματοποιηθεί το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον ΠΑΟΚ. Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να πάρουν νίκη, προκειμένου να διατηρηθούν πρώτοι, ενώ οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να φύγουν με το διπλό, για να αναρριχηθούν στην κορυφή. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στις 17:00 από το Novasports 7 σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, σχόλιο του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ των Τάσου Μπαϊρακτάρη και Ηλία Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων:

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου

19:00 Φοίνικας Σύρου – Παναθηναϊκός σε περιγραφή του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ του Δημήτρη Ζολώτα από το Novasports 4

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου

17:00 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη, σχόλιο του Παντελή Λώλη και ρεπορτάζ των Τάσου Μπαϊρακτάρη και Ηλία Παπαϊωάννου από το Novasports 7

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Φοίνικας - Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στα κανάλια Novasports
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject