Print this page
10-05-2013

Συνάντηση Ταρνατόρου με τη διοίκηση της Παναχαϊκής

Rate this item
(0 votes)

Την πρώτη συνάντηση γνωριμίας με τους εκπροσώπους της Παναχαϊκής είχε στην Πάτρα ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος. Συνοδευόμενος από τους εκπροσώπους των τμημάτων της ΕΣΑΠ ο Ταρνατόρος είχε πολύωρη συνάντηση στην Πάτρα με τον Γενικό Γραμματέα της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Δημήτρη Τσαούσογλου, τον υπεύθυνο του ανδρικού τμήματος βόλεϊ και αρχηγό της ομάδας Νίκο Ρουμελιώτη, παρουσία του προπονητή της πατρινής ομάδας Άρη Αγγελόπουλου και

άλλων παραγόντων του τμήματος όπως τον διεθνή ρέφερι Κώστα Παπασταθόπουλο που είναι αποφασισμένος να σταματήσει την ενεργό δράση για να αναλάβει ρόλο μάνατζερ και τους Σωτήρη Κορφιάτη και Αναστάσιο Ρουμελιώτη που θα αναλάβουν θέματα μάρκετινγκ, προβολής και διαφήμισης.

Ο Ταρνατόρος αφού συνεχάρη τους ανθρώπους της Παναχαϊκής για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα Α2 ανδρών και την άνοδο στην Volleyleague ΟΠΑΠ τους καλωσόρισε στους κόλπους της ΕΣΑΠ και έγινε μια πρώτη ενημέρωση για τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που απορρέουν από την είσοδο της Παναχαϊκής στους κόλπους του επαγγελματικού βόλεϊ. Προτεραιότητα για τους ανθρώπους της Παναχαϊκής είναι η δημιουργία του Τ.Α.Α., η νομική του υπόσταση και η στελέχωση του με ικανούς και ορεξάτους παράγοντες που θα αναλάβουν την ευθύνη της οργάνωσης.

Επίσης, έγινε επιθεώρηση στο κλειστό γυμναστήριο της Παναχαϊκής που βρίσκεται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του συλλόγου. Έγιναν μετρήσεις στις διαστάσεις και στη χωρητικότητα του γυμναστηρίου, επιθεώρηση των βοηθητικών χώρων (αποδυτήρια, αίθουσα Τύπου) και συζητήθηκε το ζήτημα της αδειοδότησης από τι αρμόδιες αρχές. Το θετικό είναι πως το ύψος φτάνει τα 9μ. αφού προηγουμένως γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στον φωτισμό του γυμναστηρίου ενώ ανοικτό παραμένει το ζήτημα τοποθέτησης πλαϊνών εξεδρών για τους επισήμους.

Ο Ταρνατόρος ενημέρωσε τους εκπροσώπους της Παναχαϊκής πως από το επόμενο Δ.Σ. θα μπορούν να μπορούν να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου. Σε 15 ημέρες από την επικύρωση της βαθμολογίας 2012-13 η Παναχαϊκή θα είναι το νέο μέλος της ΕΣΑΠ ή από την 1η Ιουλίου 2013 ανεξάρτητα από τις όποιες εξελίξεις.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ θα έχει ανάλογη συνάντηση και με την διοίκηση της ΑΕΚ αμέσως μετά τις εκλογές στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ.