Print this page
13-05-2013

Παναχαϊκή: «Ξεκίνησε ο προγραμματισμός»

Rate this item
(0 votes)
Η διοίκηση της Παναχαϊκής, με ανακοίνωσή της, βάζει τέλος στην κόντρα με την Ερασιτεχνική, ξεκαθαρίζει τη θέση της για το θέμα με το ΑΦΜ και ενημερώνει για τις εργασίες στο γήπεδο της Αγιυάς.

«Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, θα θέλαμε να γνωστοποιήσουμε στους φίλους του συλλόγου, ότι η Παναχαϊκή, θα συνεχίσει να αγωνίζεται για το όνομα, το σήμα και τα χρώματα της ιστορική μας ομάδας.
 
Όλοι μας προετοιμαζόμαστε για την παρθενική μας συμμετοχή στην «Volley-League» και σε αυτό θέλουμε να είμαστε όσο πιο έτοιμοι και άρτιοι γίνεται.
 
Προχωράμε μαζί με την Ερασιτεχνική, αφού άσχετα με τις διαφωνίες και τα εμπόδια, αυτή είναι η «μητέρα» του σωματείου. Εμείς βάζουμε τελεία στα παλιά και ξεκινάμε κάτι νέο, όπως είναι η δημιουργία του ΤΑΠ.
 
Το αν για το καλό της ομάδας χρησιμοποιήσουμε το ΑΦΜ της ΠΓΕ ή κάποιο άλλο, είναι δευτερεύον θέμα και δεν πρέπει να απασχολεί-αποπροσανατολίζει τον κόσμο της ομάδας.
 
Τις επόμενες ημέρες, θα βάλουμε κάτω όλα όσα μπορεί να δυσκολέψουν την προσπάθεια μας, όπως οι οφειλές του παρελθόντος και θα προσπαθήσουμε να τις τακτοποιήσουμε.
 
Αν κάτι αξίζει να αναφερθεί, είναι ότι κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε την διεξαγωγή των αγώνων στην Αγυιά, που είναι το «σπίτι» μας και σε αυτό το πλάνο, θα βελτιώσουμε το γήπεδο 100%, ώστε αυτό να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της «Volleyleague». Ήδη ξεκίνησε ο προγραμματισμός για να δημιουργηθούν νέες θέσεις, ώστε να αυξηθεί η χωρητικότητα της Αγυιάς και να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες του κόσμου…»