Print this page
05-05-2015

Μήνυμα του προέδρου της ΕΣΑΠ για τη λήξη του πρωταθλήματος

Rate this item
(2 votes)

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ 2015-16 o πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Aγαπητοί φίλοι

Το φετινό Πρωτάθλημα της Volleyeague ΟΠΑΠ απέδειξε για άλλη μια φορά ότι αποτελεί την βιτρίνα του ελληνικού βόλεϊ.

Κατορθώσαμε να υλοποιήσουμε μια διοργάνωση χωρίς αποχωρήσεις ομάδων, έντονο ανταγωνιστικό από την αρχή μέχρι το τέλος και με ιδανική κορύφωση στην ημιτελική και τελική φάση.

Παρακολουθήσαμε συναρπαστικούς αγώνες σε γεμάτα γήπεδα, χωρις φαινόμενα βίας, εξαιρετικές ομάδες, με αθλητές και προπονητές υψηλού επιπέδου.

Μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, οι ομάδες αγωνίστηκαν για να επιτύχουν τους στόχους που είχαν θέσει δημιουργώντας περιβάλλον έντονου ανταγωνισμού αλλά και υπεραξία στο κύρος της διοργάνωσης. Συγχαίρω τους πρωταθλητές και όλες τις ομάδες που αγωνίστηκαν σε αυτό το συναρπαστικό πρωταθλημα.

Η τηλεοπτική κάλυψη από τη NOVA ήταν και πάλι πάντα εξαιρετική, λειτούργησε το video referee, η Επιτροπή Πρωταθλήματος λειτούργησε άψογα προσηλωμένη στην προκηρύξη και γενικά όλα κύλησαν ομαλά με αποκορύφωμα την διεξαγωγή των τελικών φάσεων με έδρες που φιλοξένησαν από 1.000 έως 9.000 φίλους του βόλεϊ.

Συνολικά στην ημιτελική και τελική φάση προσήλθαν στα γήπεδά περισσότεροι από 40.000 θεατές, αριθμός εντυπωσιακός για τα σημερινά δεδομένα.

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους και τους φίλους τους βόλεϊ και υποσχόμαστε ακόμη καλύτερο θέαμα στο μέλλον.

Κατορθώσαμε να φέρουμε το άθλημα στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και στα πρώτα θέματα των ηλεκτρονικών Μέσων ενημέρωσης. Ευχαριστούμε τους εκπροσώπους του Τύπου για την προβολή και την ακούραστη καταγραφή των γεγονοτων σε καθημερινή βάση. Eνώ,  αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στην ελληνική διαιτησία η οποία απέδειξε πως είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη.

Όλα όμως αυτά δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν εάν δεν υπήρχαν οι χορηγοί μας, ο Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. και η NOVA, το διοικητικό προσωπικό της Ε.Σ.Α.Π. και των Τ.Α.Α. και φυσικά οι παράγοντες οι οποίοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία δίνουν χρήματα για να μπορέσουν να οργανώσουν ανταγωνιστικές ομάδες, με υψηλό επίπεδο συνεργατικότητας έχοντας την Ε.Σ.Α.Π. πάντα σε υψηλό επίπεδο.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όσους συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ και υποσχόμαστε ότι το καλοκαίρι θα κάνουμε ότι πρέπει για να δημιουργήσουμε ένα ακόμη καλύτερο Πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Το βόλεϊ είναι το άθλημα που μπορεί να κάνει την διαφορά και να δημιουργήσει νέα πρότυπα στον ελληνικό αθλητισμό.

Η εφετινή διοργάνωση άφησε μεγάλη παρακαταθήκη στην Ε.Ο.ΠΕ. Είναι η καλύτερη ευκαιρία για να πάρει την σκυτάλη και να γεμίσει και αυτή με την σειρά της όλα τα γήπεδα στα οποία θα αγωνίζεται η Εθνική ομάδα Ανδρών. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στις Εθνικές ομάδες και ειδικά στην Εθνική Ανδρών που ετοιμάζεται για την επιστροφή της στο Παγκόσμιο Λιγκ. Προσδοκούμε σε επιτυχίες που θα αναγεννήσουν το άθλημα και θα φέρουν νέα παιδιά στο βόλεϊ εξασφαλίζοντας παράλληλα ενα ασφαλές μέλλον για το ανδρικό βόλεϊ στην χώρα μας.

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς, εκ μέρους του Δ.Σ της Ε.Σ.Α.Π. 

Παντελής Ταρνατόρος»