Print this page
23-05-2013

«Η ΕΣΑΠ είναι σε σωστό δρόμο και η κλειστή Λίγκα θα βοηθήσει...» (video)

Rate this item
(1 Vote)

Τρεις από τους οκτώ προπονητές που βρέθηκαν στη συνάντηση των προπονητών με την ΕΣΑΠ, ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης, ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Μπακοδήμος και ο προπονητής τους Μίλωνα Χρήστος Ντόζης μίλησαν στο web channel της ΕΣΑΠ και αναφέρθηκαν στα αποτελέσματα της συνάντησης των προπονητών με την ΕΣΑΠ και αναφέρθηκαν και στην πρόταση για «κλειστή Λίγκα».

 

 

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε:

«Ήταν μία ουσιαστική κουβέντα. Τα θέματα ήταν πάρα πολλά. Αφορούσαν και το πρωτάθλημα που έρχεται αλλά και το ελληνικό βόλεϊ. Ήταν μία ειλικρινή κουβέντα. Οι περισσότερες απόψεις που έπεσαν στο τραπέζι είχαν βάση και λογική. Τέτοιες συναντήσεις έχουν μόνο κέρδος για το άθλημα μας. Μακάρι να γίνονται πιο συχνά. Τα πιο χρήσιμα συμπεράσματα από αυτές τις κουβέντες να κρατιούνται και να αξιοποιούνται. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η κλειστή Λίγκα θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό. Εχουμε αργήσει, διότι θα βοηθήσει το άθλημα. Ποτέ δεν είναι αργά, υπάρχει ταύτιση απόψεων και θα μας βοηθήσει ώστε το βόλεϊ να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα».

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Γιώργος Μπακοδήμος δήλωσε:

«Ενδιαφέρον παρουσίασαν οι προτάσεις για την κλειστή Λίγκα. Ερχόμενος εδώ είχα κάποιους ενδοιασμούς για το θέμα, αλλά με τα επιχειρήματα όλων των συναδέλφων είναι πλέον πεπεισμένος πως μπορεί να λύσει προβλήματα του σύγχρονου βόλεϊ παρά να δημιουργήσει ζητήματα όπως είναι ένα... κύκλωμα ελίτ. Ομως, με τα επιχειρήματα των συναδέλφων και έτσι όπως τα παρουσίασαν με βρίσκουν σύμφωνο. Ένα νέο παιδί για να προχωρήσει θέλει περισσότερο προπόνηση από έμπειρο προπονητή. Δεν ξέρω αν οι νέοι παίκτες της εποχής μας έχουν συνειδητοποιήσει το πόσο πρέπει να δουλέψουν για να φτάσουν ψηλά. Είναι πολύ βασικό σε ποιον εμπιστευόμαστε το μέλλον των παιδιών μας. Δε μιλάμε μόνο για τεχνικά ζητήματα. Επιμένω πως πρέπει να γίνουν πολύ αυστηρά τα κριτήρια για τους προπονητές των αναπτυξιακών. Το μέλλον το εμπιστευόμαστε στα καλύτερα χέρια. Πιστεύω πολύ στο ρόλο της ΕΣΑΠ. Πιστεύω πως ο ρόλος της πρέπει να αναβαθμιστεί, να εξελιχθεί και πάντα με σωστές πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν το άθλημα. Η κλειστή Λίγκα θα βοηθήσει πολύ τις ομάδες και ειδικά αυτές που μπορούν και θέλουν να οργανωθούν».

 

Ο προπονητής του Μίλωνα Χρήστος Ντόζης δήλωσε:

«Η συνάντηση αυτή είναι εξαιρετική πρωτοβουλία. Είμαι υπέρ αυτών των συναντήσεων και της οργάνωσης. Συμμετέχω για δεύτερη χρονιά σε αυτή τη διαδικασία. Εφέτος η συνάντηση ήταν ακόμα καλύτερα από πέρυσι. Υπήρξαν πολλοί προβληματισμοί σε πολλά θέματα. Εύχομαι αυτές οι συναντήσεις με τους προπονητές να είναι η αρχή για να λυθούν τα προβλήματα. Έχουμε και τη δύναμη και τη δυνατότητα να βρούμε λύσεις σε όλα τα προβλήματα. Στο Μίλωνα κάνουμε προπονήσεις στα μικρά παιδιά και αναμένουμε τις εξελίξεις».

kaz-bak-doz.jpgkazazisst.jpgbakodimosg1.jpgarseniadis.jpgzalmas-arsenidis.jpgromanos.jpgklaroudas1.jpgromanos-tarnatoros2.jpgntozis2013.jpgkazazis2013.jpg

Albums

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.

Media