Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
23-05-2013

«Τιμή για τον προπονητή, ελπίδα για το μέλλον» (video)

Rate this item
(0 votes)

Οι δύο «νέοι» της Volleyleague ΟΠΑΠ, ο προπονητής της Παναχαϊκής Άρης Αγγελόπουλος αλλά και ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας επέστρεψαν στην επαγγελματική κατηγορία με διαφορετικές ομάδες. Ο Αγγελόπουλος την τελευταία χρονιά που αγωνίστηκε στην Α1 ανδρών ήταν τη σεζόν 2003-04 με την ΕΑΠ και ο Κλαρούδας τη σεζόν 2011-12 ήταν στον Πανελλήνιο.

 

Ο τεχνικός της πρωταθλήτριας της Α2 ανδρών Παναχαϊκής Άρης Αγγελόπουλος δήλωσε στο web channel της ΕΣΑΠ για τη συνάντηση της ΕΣΑΠ με τους προπονητές των ομάδων της Volleyleague:

«Ποτέ δεν χάσαμε την επαφή μας με το βόλεϊ γιατί αυτή είναι η αρρώστια μας. Η πρόσκληση αυτή την ΕΣΑΠ τιμά τον Έλληνα προπονητή. Τέθηκαν πολλά θέματα στην ατζέντα. Κάποια τα αναλύσαμε και κάποια όχι. Ακούστηκαν πολλές προτάσεις και τέθηκαν πολλά θέματα. Υπάρχει πολύ ενέργεια από την ΕΣΑΠ και όλα δείχνουν πως είμαστε σε καλό δρόμο. Οργανωτικά το πρωτάθλημα θα βαδίσει στα ίδια με κάποιες βελτιώσεις. Ένα επιτυχημένο μοντέλο δεν το αλλάζεις, απλά το διορθώνεις και το βελτιώνεις με καινούργιες ιδέες. Η κλειστή Λίγκα θα βοηθήσει στην ανάπτυξη και περισσότερο στην εξυγίανση και στην ωρίμανση επαγγελματικών καταστάσεων που θέλουμε να δούμε στις ομάδες μας. Στην Παναχαϊκή συνεχίζουμε τις προπονήσεις με όσους παίκτες έχουν διάθεση. Φιλοδοξούμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα λαμβάνοντας υπ΄όψη ότι εκπροσωπούμε όλη την Πάτρα και ένα μεγάλο σύλλογο στο ποδόσφαιρο με φιλοδοξία να τον κάνουμε μεγάλο και στο βόλεϊ».

 

Ο προπονητής της ΑΕΚ Γιώργος Κλαρούδας δήλωσε στο web channel της ΕΣΑΠ:

«Ήταν μία ευχάριστη και πολύ ουσιαστική συζήτηση. Ήταν πολύ εποικοδομητική κουβέντα. Μιλήσαμε για διάφορα θέματα που θα βρούμε μπροστά μας την σεζόν που έρχεται. Θέλουμε να βελτιώσουμε όλοι το άθλημα μας και να πάει μπροστά. Θέλουμε να λάβουμε κάποια μέτρα που θα βοηθήσουν προς την θετική κατεύθυνση. Καταθέσαμε τις απόψεις και τις προτάσεις μας για να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Στην ΑΕΚ είμαστε σε αναμονή μετά τις εκλογές που θα γίνουν στις αρχές Ιουνίου. Η σκέψη για κλειστή Λίγκα θα βοηθήσει πολύ το επαγγελματικό βόλεϊ και θα πάει το άθλημα μπροστά».

kaz-bak-doz.jpgkazazisst.jpgbakodimosg1.jpgarseniadis.jpgzalmas-arsenidis.jpgromanos.jpgklaroudas1.jpgromanos-tarnatoros2.jpgntozis2013.jpgkazazis2013.jpg

Albums

 

Media




Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. «Τιμή για τον προπονητή, ελπίδα για το μέλλον» (video)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject