Print this page
06-11-2015

Ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη

Rate this item
(1 Vote)
 
 Από την Τούμπα στο Παλατάκι. Μια ώρα μετά το τέλος του αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας απέναντι στον Πανθρακικό, ο «νταμπλούχος» και ανανεωμένος ΠΑΟΚ υποδέχεται στις 20:00  τον Άρη για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.  Ενιαίος ΠΑΟΚ, ίδια αγάπη και ίδια υποστήριξη σε όλα τα αθλήματα.  Πριν από μερικούς μήνες το δείξατε έμπρακτα κατακλύζοντας τις κερκίδες και πανηγυρίζοντας μετά το Κύπελλο και την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.  Το «ασπρόμαυρο» απόγευμα θα έχει και πρέπει να έχει συνέχεια για τον φίλο της ομάδας μας. Από την Τούμπα στο Παλατάκι για να στηρίξουμε όλη την ομάδα που είναι αποφασισμένη να δώσει και φέτος στιγμές χαράς και οπαδικής περηφάνειας στον ανεπανάληπτο κόσμο του ΠΑΟΚ! Σας περιμένουμε για να ενισχύσετε την ομάδα όπως μόνο εσείς ξέρετε!
 
Ενημέρωση για τα εισιτήρια
 
Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους φιλάθλους του για το πρόγραμμα διάθεσης εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ -Άρης που θα διεξαχθεί την Κυριακή 8/11 και ώρα 20:00 στο PAOK Sports Arena για την 3η αγωνιστική της Volley League «Πάμε Στοίχημα». Το κεντρικό εκδοτήριο θα ανοίξει από τις 18:00 ,  δύο ώρες πριν από τον αγώνα. Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 και 5 ευρώ με την είσοδο να πραγματοποιείται στην πρώτη περίπτωση από την είσοδο των VIP και στη δεύτερη από τη Θύρα 13.
Επίσης, το ΤΑΠ ΠΑΟΚ ενημερώνει τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας 2015-2016  ότι  μπορούν να προμηθευτούν τα καρτελάκια τους πριν από την έναρξη του αγώνα από το κεντρικό εκδοτήριο στην είσοδο του PAOK Sports Arena.  
Τέλος όσοι φίλοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας μπορούν να το πράξουν την Κυριακή πριν από το παιχνίδι με τον Άρη και να εισέλθουν με αυτά κανονικά στον αγώνα.
 
Οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας  έχουν ως εξής:
Απλά: 50ευρώ, Silver : 100ευρώ M Gold VIP : 250ευρώ