Print this page
11-06-2013

Ανακοίνωση ΕΣΑΠ: «Η ΕΟΠΕ είχε ενημερωθεί έγκαιρα για αλλαγή πειθαρχικού δικαίου»

Rate this item
(1 Vote)
Ανακοίνωση ΕΣΑΠ: «Η ΕΟΠΕ είχε ενημερωθεί έγκαιρα για αλλαγή πειθαρχικού δικαίου»
Download attachments:
Μετά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real Fm» αναφορικά με την μη ενημέρωση-όχληση της ΕΟΠΕ από την ΕΣΑΠ για το ζήτημα της επανατροποποίησης του πειθαρχικού δικαίου της ΕΟΠΕ (άρθρο 17Α) μετά το ζήτημα που προέκυψε με τον υποβιβασμό του Ηρακλή και σε αποκατάσταση της αλήθειας η ΕΣΑΠ είναι υποχρεωμένη να απαντήσει.
Για να λάμψει η αλήθεια το ΔΣ της ΕΣΑΠ δίνει στη δημοσιότητα τις επιστολές που έστειλε εγκαίρως η Ένωση Σωματείων Αμοιβομένων Πετοσφαιριστών προς την ΕΟΠΕ αλλά ουδέποτε πήρε απάντηση. Προκαλεί δε εντύπωση πως ενώ η αλληλογραφία ήταν πρωτοκολλημένη και η ΕΟΠΕ ενήμερη, ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ δεν ανέφερε κάτι σχετικό για τις πρωτοβουλίες της ΕΣΑΠ περί αλλαγής του πειθαρχικού δικαίου.
 
Σε αποκατάσταση της αλήθειας η ΕΣΑΠ δηλώνει:

1) Το συγκεκριμένο αίτημα επανατροποποίησης του πειθαρχικού δικαίου της ΕΟΠΕ τέθηκε με επίσημο έγγραφο της ΕΣΑΠ (αριθ.πρωτ. 2099/22-05-2013) το οποίο απεστάλη τόσο στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΟΠΕ, όσο και στον Διευθυντή-Ειδικό Συνεργάτη αυτής κο Σπηλιάκο αυθημερόν (22/05/13) .

2) Λόγω μη απάντησης της ΕΟΠΕ, το συγκεκριμένο έγγραφο επαναπεστάλη με νέο διαβιβαστικό έγγραφο της ΕΣΑΠ (αριθ.πρωτ. 2120/10-06-2013) στις 10/06/2013 με αίτημα-παράκληση της ΕΣΑΠ για ανταπόκριση της ΕΟΠΕ.

3) Ηδη από τον περασμένο Οκτώβριο 2012 ο νομικός μας σύμβουλος κος Χρήστος Ηλιάδης απέστειλε αντίστοιχη επιστολή με πλούσιο σχετικό νομικό προβληματισμό και υπό τον τίτλο «Τροπολογία/Πειθαρχικό Αδειοδότησης» μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και με αποδέκτες, τον συνάδερφό του και επί πολλά χρόνια συνεργάτη του κο πρόεδρο της ΕΟΠΕ, την ΕΟΠΕ και τον ειδικό συνεργάτη Διευθυντή της.

4) Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι τα ανωτέρω, όχι μόνον επήλθαν εις γνώσιν, αλλά και απασχόλησαν τους υπευθύνους της ΕΟΠΕ, χωρίς, όμως καμία, λήψη πρωτοβουλίας, μόνον εκ μέρους τους ή από κοινού με την ΕΣΑΠ, μέχρι και σήμερα.

Στο Download attachments (πιο κάτω) κατεβάστε τις επιστολές που έστειλε η ΕΣΑΠ στην ΕΟΠΕ: