Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
02-10-2016

Ο Φοίνικας 3-0 την Παναχαϊκή παρά τις απουσίες

Rate this item
(0 votes)
Ο Φοίνικας Σύρου νίκησε την Παναχαϊκή και στο δεύτερο μεταξύ τους φιλικό που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής στο γυμναστήριο «Δ.Βικέλας» στην Ερμούπολη.

Η ομάδα του Ντούσκο Νίκολιτς, αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές σε σύγκριση με το φιλικό του Σαββάτου αλλά αυτό δεν επηρέασε την απόδοση της. Δεν αγωνίστηκαν οι Πάρις, Ρεϊνάλντο και Όβερμαν. Η Παναχαϊκή αγωνίστηκε με πασαδόρο το νεαρό Γραμμενούδη λόγω του τραυματισμού του Λιβαθηνού στη γάμπα.

Τα σετ: 3-0 (25-13, 25-21, 25-21)

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (Νίκολιτς): Χήρας 4π., Σκαρλατίδης, Μρντάκ 16, Παπαδόπουλος 2, Σούρδι 12, Εφραιμίδης 11 / Ζήσης (λ. - 71% υπ., 50 υπ.), Κουμιώτης, Μάρκου 3.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Συνοδινός): Γραμμενούδης 1π., Ρεκ Ολιβέιρα 10, Σορμάζ 5, Μπαράχας 11, Ρουμελιώτης Ν. 3, Μαυραγάνης 1 / Μ.Ρουμελιώτης (λ), Ιτάλο (λ.-53%, 47%αρ.), Ντονάς 2, Βλαχοστάθης 8.

* Η Παναχαϊκή θα αγωνιστεί στο τουρνουά της Ολυμπιάδας Πάτρας το σαββατοκύριακο 8-9 Οκτωβρίου με την συμμετοχή του Παναθηναϊκού και του Ηρακλή Χαλκίδας, ενώ ο Φοίνικας θα αγωνιστεί στο τουρνουά «Ζάρκο Πέτροβιτς» της Βοϊβοντίνα στο Νόβι Σαντ μαζί με τον Ολυμπιακό.

 

 

Βρίσκεστε εδώ: News Ε.Σ.Α.Π. Α.Ο.Φοίνικας Σύρου Ο Φοίνικας 3-0 την Παναχαϊκή παρά τις απουσίες
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject