Print this page
20-09-2017

Παντελής Ταρνατόρος: «Γυρίσαμε σελίδα με τη βοήθεια της Πολιτείας και του ΟΠΑΠ»

Rate this item
(0 votes)
Την υπόσχεση πως το 50ο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα» θα είναι το καλύτερο όλων των εποχών έδωσε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος ενώ στην ομιλία του πριν από την κλήρωση ευχαρίστησε προσωπικά τον υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για τις πρωτοβουλίες του για να κλείσει η συμφωνία την ΕΡΤ αλλά και για να δοθούν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ αναφέρθηκε στον στρατηγικό ρόλο του ΟΠΑΠ τονίζοντας ότι συμβάλει τα μέγιστα στην ύπαρξη του κορυφαίου πρωταθλήματος, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη NOVA για την επιτυχημένη πολυετή συνεργασία.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος είπε στον χαιρετισμό του: «Σας ευχαριστούμε για τη παρουσία σας, είναι μεγάλη τιμή για εμάς σε αυτόν τον υπέροχο χώρο. Ο ΟΠΑΠ κάνει εκπληκτικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες και είναι μεγάλη τιμή που ξεκινάει το πρωτάθλημα από αυτόν τον χώρο.

Το πρωτάθλημα μας, χρόνο με τον χρόνο, γίνεται καλύτερο. Πέρυσι, το πρωτάθλημα κρίθηκε στο τελευταίο παιχνίδι, έχουμε κορυφαίες ομάδες, παίκτες, προπονητές και διαιτητές. Γίνεται πιο ανταγωνιστικό, πιο αξιόπιστο, οι ομάδες κάνουν το καλύτερο δυνατό, οι αθλητές δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και εμείς, οι παράγοντες προσπαθούμε να κάνουμε μπάτζετ. Η ΕΣΑΠ οργανωτικά βελτιώνεται και θέλουμε να δώσουμε ένα ωραίο προϊόν.

Δεν είμαστε όμως μόνοι μας, σε αυτή την προσπάθεια. Αν δεν υπήρχαν οι εταιρείες που μας στηρίζουν, χωρίς τον ΟΠΑΠ δεν ξέρουμε που θα βρισκόμασταν γιατί είναι πάντα, όχι μόνο βασικός χορηγός μας, αλλά ο υποστηρικτής μας παντού. Μας αγαπάει και τον αγαπάμε, αλλά πάνω απ' όλα στηρίζει την προσπάθειά μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους τους ΔΣ της ΕΣΑΠ, τον κ. Φωκά, εκπρόσωπο του ΟΠΑΠ. Πραγματικά είναι πάντα κοντά μας και θα είναι κοντά μας και για τις επόμενες χρονιές. Στηρίζει το πρωτάθλημα και το ελληνικό βόλεϊ.

Ήταν δύσκολο καλοκαίρι για εμάς. Γυρίσαμε σελίδα. Ήμασταν χρόνια με τη NOVA, που θέλω να την ευχαριστήσω και αυτήν για την προσπάθεια και την συνεργασία, όλα αυτά τα χρόνια. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλά θέματα για να μπορούμε να ξεκινήσουμε ένα πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα. Ανταπεξήλθαμε, είμαστε σε καλό δρόμο και με την συμπαράσταση του Υπουργού, είμαστε σε θέση να αισιοδοξούμε και ίσως θα ξεκινήσει το καλύτερο πρωτάθλημα της 10ετίας.

Ήρθαν νέες ομάδες, Αιγίνιο και Πειραιάς, οι υπόλοιπες έχουν ενισχυθεί, οι αθλητές βελτιώνονται. Κρατήσαμε το υπάρχον σύστημα με κάποιες αλλαγές. Πάντα έχουμε γνώμονα να δίνουμε στο βόλεϊ αυτό που του αξίζει. Πλέον, είμαστε ένα. Ένας είναι ο στόχος και έχοντας κοντά, την ΕΟΠΕ, πολιτεία, χορηγούς είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Να ευχηθώ να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα, οι αθλητές να είναι υγιείς, εμείς οι παράγοντες να κοιτάμε το καλό του συνόλου, οι διαιτητές να κάνουν τα λιγότερα δυνατά λάθη, οι προπονητές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αλλάζουμε σελίδα και πιστεύουμε η νέα σελίδα θα μας απογειώσει, θα δώσει μια άλλη δομή στο πρωτάθλημα».

 

 

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.