Print this page
19-08-2013

«Δεν ξεχνάμε την καταγωγή μας στην Παναχαϊκή»

Rate this item
(0 votes)

Την παραμονή έθεσε ως πρώτο στόχο μιλώντας στα ΜΜΕ στην διάρκεια της παρουσίαση του ο Αρης Αγγελόπουλος και τόνισε με νόημα: «Ως νεοφώτιστη ομάδα σαφώς και ο πρώτος μας στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής. Ομως δεν θα περιοριστούμε σε μια απλή συμμετοχή στην Α1. Θέλουμε να αποτελέσουμε την ατραξιόν του πρωταθλήματος και να δώσουμε το στίγμα μας.

Ακόμη ο Αρης Αγγελόπουλος μεταξύ άλλων είπε:

-Είναι μεγάλη τιμή για εμένα που είμαι προπονητής της Παναχαϊκής και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη η τιμή γιατί θα την καθοδηγήσω στην παρθενική της συμμετοχή στην Κατηγορία των μεγάλων του Ελληνικού βόλεϊ. Πιστεύω ότι όπως νιώθω εγώ, ακριβώς έτσι νιώθουν και οι συνεργάτες μου Χάρης Μπουρδανιώτης και Ανδρέας Φαλιέρος. Και με τους δύο έχω άριστη συνεργασία και οι αποφάσεις που παίρνουμε για την ομάδα είναι προϊόν αυτής της συνεργασίας. Δεν κρύβω ότι πολλές φορές περνάει η δική τους άποψη, έχω και στους δύο απόλυτη εμπιστοσύνη.

- Ο Νίκος Ρουμελιώτης και η οικογένεια του κάνουν από πέρυσι μια πολύ σοβαρή προσπάθεια και έβαλαν το Σωματείο σε υψηλότερα επίπεδα οργάνωσης όπως απαιτεί η Α1 Εθνική. Και είναι πολύ σημαντικό για την προσπάθεια που γίνεται διοίκηση να ασκούν άνθρωποι από τον χώρο του βόλεϊ. Για παράδειγμα αναφέρω τον μάνατζερ μας Κώστα Παπασταθόπουλο που άλλαξε πόστο αφήνοντας την διαιτησία και είναι στο πλευρό μας και προσφέρει με τις γνώσεις και την εμπειρία του.

-Μπορεί να είμαστε πλέον στην Α1 Εθνική, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε την καταγωγή μας. Προερχόμαστε από την Ερασιτεχνική, η οποία πρέπει να αλλάξει τον τρόπο που μας αντιμετωπίζει. Πρέπει να μας αντιμετωπίζει διαφορετικά και όχι ως το νόθο παιδί, που θέλει να πετάξει μακριά. Το βόλεϊ αυτή την εποχή αποτελεί την ατμομηχανή του Συλλόγου αφού βρίσκεται στο κορυφαίο επίπεδο. Εύχομαι και όλα τα άλλα τμήματα να φτάσουν σύντομα στις μεγαλύτερες Εθνικές κατηγορίες.

-Δεν μου αρέσει να μιλάω ξεχωριστά για τους παίκτες. Απλώς για τον Μπάλσα Ραντούνοβιτς επειδή είναι ο μοναδικός μας ξένος θα πω ότι ταιριάζει στην φιλοσοφία μας. Είναι νέος, έχει φιλοδοξίες και μεγάλο κίνητρο. Μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με την Εθνική Μαυροβουνίου σε διεθνείς διοργανώσεις. Εχει παίξει στην Ιταλία στην Α2 και στην Α1 Εθνική. Εχει πάθος και όρεξη για δουλειά και εμείς θέλουμε τέτοια παιδιά στην ομάδα μας. Ομως θα σύστηνα σε όλους να κάνουν υπομονή και να περιμένουν για να τον κρίνουν αφού τον δουν στο γήπεδο.

-Ολα τα χρόνια ο κόσμος είναι στο πλευρό μας και αποτελεί την κινητήριο δύναμη της ομάδας. Πρέπει να είμαι μαζί μας και εμείς θα φροντίσουμε να τον κάνουμε χαρούμενο και ευτυχισμένο. Θέλουμε να συμμετάσχει στις καλές βραδιές που θα ζήσουμε και στην Α1 Εθνική.

«O προπονητής των επιτυχιών»

Τον Αρη Αγγελόπουλο παρουσίασε ο μάνατζερ της Παναχαϊκής Κώστας Παπασταθόπουλος λέγοντας: «Η Παναχαϊκή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Αρη Αγγελόπουλο, που είναι ο προπονητής των επιτυχιών. Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή η ομάδα που έφτασε να παίξει ως την Α1 Εθνική είναι δικό του δημιούργημα. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η συνεργασία του με την Παναχαϊκή θα συνεχιστεί και φέτος με την ίδια επιτυχία που είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια».