Print this page
01-01-2019

Ψηφίστε τους αθλητές του All Star Game 2019

Rate this item
(20 votes)
Ξεπέρασαν τους 5.000 οι φίλοι του βόλεϊ που έχουν λάβει μέρος στην ψηφοφορία για την ανάδειξη των αθλητών που θα αγωνιστούν στο All Star Game 2019. Η ψηφοφορία θα είναι ανοικτή μέχρι και την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019 στις 12.00 και σε όλες τις κατηγορίες γίνεται μάχη για την ανάδειξη των κορυφαίων.

Ο θεσμός του All Star Game στο ανδρικό βόλεϊ επιστρέφει από την ΕΣΑΠ με την διοργάνωση 2019 που θα γίνει στην Ερμούπολη της Σύρου το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 21.30.

Με πολλές καινοτομίες, διαγωνισμούς και δώρα για τους νικητές και για το κοινό που θα λάβει μέρος στην γιορτή του ανδρικού βόλεϊ και σε απ΄ευθείας μετάδοση από το ιντερνετικό κανάλι της ΕΡΤ.

Η διοργάνωση γίνεται υπο την αιγίδα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και με τη στήριξη του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ)

Οι υποψήφιοι που έχουν τεθεί στη διάθεση του κοινού είναι επιλεγμένοι από τους κορυφαίους των 16 πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος Volley League 2018-18.

Οι τελικές επιλογές των αθλητών θα γίνουν μετά από την ψηφοφορία του κοινού και τις επιλογές των προπονητών που θα αναδειχτούν από τους ίδιους τους αθλητές.

Ψηφοφορία για τους αθλητές του All Star Game