Print this page
07-03-2019

Η ΕΣΑΠ, η ΕΟΠΕ και οι αθλητές τίμησαν την ΕΡΤ στην παρουσίαση του νέου προγράμματος

Rate this item
(0 votes)
Σε μία λαμπρή εκδήλωση που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής την Τετάρτη 6 Μαρτίου παρουσιάστηκε το νέο αναβαθμισμένο πρόγραμμα της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, αλλά και τα νέα τηλεοπτικά πλάνα στον αθλητισμό με την παρουσίαση σημαντικών συμφωνιών για τηλεοπτικά δικαιώματα σε κορυφαία αθλητικά γεγονότα μεταξύ αυτών και των σημαντικότερων γεγονότων του ελληνικού βόλεϊ όπως το πρωτάθλημα Volley League.

Η οικογένεια του βόλεϊ έδωσε σύσσωμη το παρόν στη λαμπερή γιορτή προκειμένου να στηρίξει το έργο του τηλεοπτικού χορηγού του πρωταθλήματος της Volley League αλλά και όλου του αθλήματος όπως τους αγώνες των Εθνικών ομάδων ανδρών, γυναικών και του μπιτς βόλεϊ.

 

O πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος και ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος ηγήθηκαν της πολυμελούς εκπροσώπησης του ελληνικού βόλεϊ που με τη δυναμική παρουσία του τίμησε τη μεγάλη προσπάθεια της κρατικής τηλεόρασης.

 

Από την ΕΣΑΠ παραβρέθηκαν ακόμα το μέλου ου του Δ.Σ της Ε.Σ.Α.Π. και πρόεδρος του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Γιώργος Παπαδόπουλος, οι υπεύθυνοι των τμημάτων Επικοινωνίας και Marketing Eφη Μπούρα και Βασίλης Παπαγεωργίου, συνεργάτες της Volley League, Fairplay και Sponsor Value.

 

Δυναμική παρουσία είχαν οι βολεϊμπολίστες με τον πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ Παναγιώτη Πελεκούδα, και τον κεντρικό του Παναθηναϊκού Γιώργο Πεντίδη.

 

Aπό την ΕΟΠΕ εκτός από τον πρόεδρο της Γιώργο Καραμπέτσο, παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. Νεκτάριος Χαλβατζής, ο διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος και ο μάνατζερ της Εθνικής ανδρών Μάριος Γκιούρδας.

 

Στην εκδήλωση έγινε και η πρώτη παρουσίαση του νέου τραγουδιού που θα στείλει η Ελλάδα στον διαγωνισμό της Γιουροβίζιον 2019.

 

 

 

 

 

 

 

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.