Print this page
02-04-2019

Η Ε.Σ.Α.Π. και η Volley League ευχαριστούν την εταιρεία Macron Store Athens

Rate this item
(0 votes)
Η Volley League και για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 συνέχισε τη συνεργασία της με το κατάστημα ένδυσης Macron Store Athens που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος των ρούχων Macron στην Ελλάδα.
 

 

To Macron store Athens  καθ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου προμήθευε τα ball boys και τα ball girls  των 10 ομάδων της Volley League με μπλουζάκια MACRON τα οποία  φέρουν και το λογότυπο της Volley League, προκειμένου να συμβάλει στη δημιουργία μιας ομοιόμορφης και ενιαίας εικόνας στους αγωνιστικούς χώρους του πρωταθλήματος.  

 

H Macron και κατεπέκταση το Macron store Athens  είναι ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα brand ένδυσης στο χώρο του αθλητισμού, κάτι που αποδεικνύεται και από τις μεγάλες συμφωνίες που έχει πετύχει τα τελευταία χρόνια. 

 

Αποκορύφωμα της συγκεκριμένης συνεργασίας στάθηκε η  χορηγική συνεργασία ΕΣΑΠ-Μacron Store Athens North στο Volley league All Star που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Ερμούπολη της Σύρου και όπου εκεί χορήγησε τις εμφανίσεις όλων των αθλητών.

 

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις της MACRON ξεχώρισαν λόγω ποιότητας και αισθητικής. ‘Ολα τα προϊόντα MACRON χαρακτηρίζονται από την ιταλική φινέτσα και την ποιότητα υψηλού επιπέδου που μπορεί να προσφέρει μια εταιρεία,  η οποία δραστηριοποιείται στη συγκεκριμένη αγορά από το 1971, ενώ η ατζέντα της συμπεριλαμβάνει μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ αλλά και ομάδες που συμμετέχουν σε κορυφαία πρωταθλήματα .

Η ΕΣΑΠ επιθυμεί  να ευχαριστήσει το Macron Store Athens ,που συνεχίζει να είναι ενταγμένο στην οικογένεια της ΕΣΑΠ, αποτελώντας έναν ακόμα  σημαντικό υποστηρικτή της διοργανώτριας αρχής, στο κορυφαίο πρωτάθλημα.
 

Να σημειωθεί ότι το Macron Store Athens εκπροσωπείται από τον Βασίλη Πρεδάρη ο οποίος είναι παράγοντας της ομάδας του Παμβοχαϊκού και εργάτης του βόλεϊ επί πολλά χρόνια .

 

Η συλλεκτική επίσημη μπλούζα του All Star Game που έγινε στη Σύρο είναι διαθέσιμη και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την παραγγελία τους στο: https://www.123merch.gr/el/eshop/official-stores/vlshop.html

Το επίσημο κατάστημα της Macron στην Αθήνα είναι στη Μεταμόρφωση Αττικής  (Παύλου Μπακογιάννη & Ξάνθης 1)
ενώ το επίσημο site της με πληροφορίες και όλες τις συλλογές αθλητικών ρούχων είναι το http://www.macronstoreathensnorth.gr

 

macron3.jpgmacron2.jpgmacron1.jpg


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.