Print this page
09-04-2019

H E.Σ.Α.Π. και η Volley League θα έχουν δυναμική παρουσία SPORTEXPΟ

Rate this item
(0 votes)
Η Διεθνής Εκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ - HELEXPO) σε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού διοργανώνουν από τις 10 έως τις 13 Απριλίου 2019 τη SPORTEXPO, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.


Βασικοί στόχοι της έκθεσης είναι η γνωριμία με ερασιτεχνικά αθλήματα, η γνωστοποίηση στο ευρύ κοινό μη διαδεδομένων αθλημάτων, η ενημέρωση για τις εξελίξεις του κλάδου, η προβολή νέων αθλητικών ειδών και προϊόντων, η δημιουργία προϋποθέσεων για εμπορικές επαφές και συνεργασίες, η παρουσίαση ελληνικών περιοχών ως κέντρα αθλητικού τουρισμού, η διοργάνωση παράλληλων εκδηλώσεων καθώς και η δραστηριοποίηση των σχολικών μονάδων ώστε να συμβάλλουν ουσιαστικά στην ενεργοποίηση των μαθητών/τριών για συμμετοχή τους σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις κατά τη διάρκεια της έκθεσης ενώ σημαντικός σταθμός της Έκθεσης είναι η ανάδειξη της άθλησης για άτομα με αναπηρία.

Με κεντρικό σύνθημα «Άθληση για όλους» η SPORTEXPO 2019 είναι ένα αθλητικό γεγονός που απευθύνεται σε όλους όσους ασκούν οποιαδήποτε μορφή αθλητικής δραστηριότητας, στοχεύοντας στην ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος και τη δημιουργία αθλητικής συνείδησης και συμπεριφοράς.

Η Ε.Σ.Α.Π. που είναι διοργανώτρια του πρωταθλήματος Volley League, του League Cup Νίκος Σαμαράς και του Beach Volley League θα δώσει δυναμικό παρόν στην Sport Expo έχοντας για πρώτη χρονιά  το δικό της εκθεσιακό χώρο (κτίριο 17  περίπτερο  42) στον οποίο θα προβάλει το έργο της, θα αναδεικνύει την ταυτότητά της θα μοιράζει ενημερωτικό υλικό, θα φιλοξενήσει αθλητές  ενώ στο περίπτερο θα υπάρχει και το κύπελλο του πρωταθλήματος 2018-2019 με το οποίο οι επισκέπτες θα μπορούν να φωτογραφηθούν.

Η διάρκεια της έκθεσης είναι Τετάρτη 10 έως και Σάββατο 13 Απριλίου (καθημερινά από τις 09.00 - 20.00).

Η επίσημη έναρξη θα γίνει την Πέμπτη 11 Απριλίου ώρα 19.00 παρουσία και του Υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού Γιώργου Βασιλειάδη ο οποίος την Πέμπτη 11/4 στις 17.00 στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των ΤΑΑ.

Ιδιαίτερη δυναμική στην επισκεψιμότητα της SPORTEXPO προσδίδει ο Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» ο οποίος πραγματοποιείται , την Κυριακή μετά τη λήξη της έκθεσης, από τον αθλητικό σύλλογο, «ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝΑ» σε συνέργεια με τη ΔΕΘ- HELEXPO.