Print this page
21-10-2019

Ταρνατόρος: «Θα δουλέψουμε για να μην έχουμε άλλα προβλήματα»

Rate this item
(0 votes)
Παρουσία εκπροσώπων των 10 ομάδων, αθλητών, προπονητών, διαιτητών, παραγόντων και εκπροσώπων του Τύπου έγινε η κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League 2019-20.

Την εκδήλωση παρουσίασαν τρεις εν ενεργεία διεθνείς βολεϊμπολίστες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΑΠ Παναγιώτης Πελεκούδας, ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος και ο Μενέλαος Κοκκινάκης. Πριν από την κλήρωση έγινε η βράβευση των κορυφαίων της σεζόν 2018-19, των συλλόγων που κατέκτησαν πανελλήνιους τίτλους στο βόλεϊ ανδρών.

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος δήλωσε:

«Επισήμως ξεκινάμε την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Όλοι ξέρετε ότι είχαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, προσπαθήσαμε να τα φέρουμε εις πέρας και σε μεγάλο βαθμό το πετύχαμε. Ένας κύκλος έχει κλείσει και την τελευταία δεκαετία η αμειβόμενη Πετοσφαίριση έχει προσφέρει πολλά με τα κακά και τα κακά της. Του χρόνου πρέπει να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό. Δυστυχώς πολλές ομάδες είχαν προβλήματα με την τακτοποίηση οφειλών παλιών ετών. Λειτούργησε το ένστικτο του βόλεϊ και έστω και την τελευταία στιγμή με την προσπάθεια όλων είμαστε εδώ και σήμερα κάνουμε την κλήρωση ενός ανταγωνιστικού πρωταθλήματος. Έχουμε 10 ομάδες αλλά θα θέλαμε 11. Έχουμε ακόμη ζητήματα αλλά αισιοδοξούμε ότι θα ξεκινήσουμε 10.

Οι καταστάσεις γαλουχούν τους ανθρώπους, πρέπει να δούμε τα λάθη μας και τι πρέπει να αλλάξει και έχουμε  αποφασίσει ότι μέσα στο Νοέμβριο να κάνουμε μια διημερίδα που θα ασχοληθεί με όλα τα φλέγοντα ζητήματα της Volley League και με τη βοήθεια του υπουργού που μας στηρίζει από την αρχή.

Είναι σημαντικό να έχουμε ένα ανταγωνιστικό και φερέγγυο πρωτάθλημα αλλά παράλληλα όλοι οι φορείς μαζί να δουλέψουμε για να μην έχουμε τα φετινά φαινόμενα στο μέλλον.

Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον ΠΑΣΑΠ και έχουν συνειδητοποιήσει οι αθλητές τις δυσκολίες της κατάστασης. Κοντά μας είναι και η Ομοσπονδία και όλοι μαζί να βρούμε τις λύσεις ώστε το προϊόν που λέγεται Volley League να αποκτήσει την αίγλη που πρέπει να έχει. Το περσινό πρωτάθλημα κύλησε ομαλά και θεωρώ ότι και η φετινή θα κυλήσει ομάδα.

Η συνεισφορά της ΕΡΤ είναι πολύ σημαντική και ευελπιστούμε ότι το θετικό κλίμα που έχουμε εισπράξει στις συναντήσεις μας ότι θα έχουμε ανανέωση της συνεργασίας μας ενώ στο κομμάτι της προβολής βοήθησαν και οι Εθνικές ομάδες. Το Νοέμβριο θα γίνει διημερίδα όπου θα συζητούσουμε όλα τα προβλήματα του επαγγελματικού βόλεϊ».

Η κλήρωση του πρωταθλήματος Volley League 2019-20

Ταρνατόρος: «Θα δουλέψουμε για να μην έχουμε άλλα προβλήματα»

Αυγενάκης: «Είμαι στο βόλεϊ με την καρδιά μου»

Οι βραβεύσεις των κορυφαίων και η μπάλα του Κοκκινάκη

 

 

 

 


AdmirorGallery 4.5.0, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.

Media