Print this page
28-06-2020

Τηλεσυνέντευξη Τύπου προπονητών και αρχηγών την Δευτέρα 29/6, 13.30: Δηλώσεις συμμετοχής

Rate this item
(0 votes)
Την Δευτέρα 29 Ιουνίου και ώρα 13.30 θα πραγματοποιηθεί τηλεσυνέντευξη Τύπου με την συμμετοχή του προέδρου της Ε.Σ.Α.Π., των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων του Ολυμπιακού Σ.ΦΠ., του Π.Α.Ο.Κ., του Α.Ο.Φοίνικα Ο.Ν.Ε.Χ. Σύρου, του Παναθηναϊκού Α.Ο. ενόψει της έναρξης των ημιτελικών αγώνων πλέι οφ του πρωταθλήματος Volley League 2019-20.

Οι δημοσιογράφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην τηλεσυνέντευξη Τύπου παρακαλούνται να στείλουν e-mail στο kosasim@hotmail.com με το όνομα τους, το Μέσο που εργάζονται, το τηλέφωνο τους και κυρίως το e-mail που επιθυμούν να τους αποσταλεί η πρόσκληση συμμετοχής στην τηλεσυνέντευξη Τύπου. Η συμμετοχή όλων των συμμετεχόντων θα είναι διαδικτυακά.

Θα τους αποσταλεί μέσω e-mail (στο e-mail που θα δηλώσουν) η πρόσκληση αποδοχής εισόδου στην διαδικτυακή αίθουσα Τύπου όπου θα παρακολουθήσουν την συνέντευξη Τύπου.

Θα χρειαστεί να βρίσκονται σε pc, κινητό τηλέφωνο ή tablet την ώρα της εκδήλωσης. Η αποδοχή της πρόσκλησης θα είναι άμεση μόνο με αποδοχή της διεύθυνσης μέσω του e-mail που θα τους σταλεί και δεν θα υπάρχει κωδικός εισόδου.

Για όσους δεν έχουν την δυνατοτητα σύνδεσης θα μπορούν να την παρακολουθήσουν on line στο youtube και στο facebook.

Επίσης στο τέλος της συνέντευξης Τύπου θα γίνουν ανακοινώσεις σχετικά με την έγκριση των αιτήσεων διαπίστευσης στους αγώνες των ημιτελικών.