Print this page
01-11-2020

Η Volley League ευχαριστεί τον όμιλο Βιοϊατρική για την ανεκτίμητη προσφορά υπηρεσιών υγείας

Rate this item
(0 votes)

Η Ε.Σ.Α.Π. ως διοργανώτρια του πρωταθλήματος Volley League αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει το μεγάλο χορηγό και υποστηρικτή της, τον όμιλο Βιοϊατρική για την άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των ομάδων εν μέσω της πανδημίας του COVID-19. Η προσφορά του ομίλου Βιοϊατρική στο πρωτάθλημα Volley League 2020-21 είναι ανεκτίμητη.

 

Η Ε.Σ.Α.Π. θα ήθελε επίσης να ευχαριστήσει το καταρτισμένο υγειονομικό προσωπικό του ομίλου Βιοϊατρική για τις πολύτιμες υπηρεσίες και συμβουλές στα αντί COVID-19 τεστ που έγιναν στην έδρα των αθλητών και μάλιστα μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

 

Τα άμεσα αποτελέσματα - ευτυχώς όλα αρνητικά για τους αθλητές - έδωσαν τη δυνατότητα στην Επιτροπή Πρωταθλήματος να ορίσει άμεσα τη διεξαγωγή του αγώνα Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ.

 

Η σιγουριά και η τεχνογνωσία που προσφέρει ο όμιλος Βιοιατρική αποτελούν τα μεγάλα εφόδια της Ε.Σ.Α.Π. στη μάχη κατά του COVID-19 και εγγύηση στο αίτημα προς την Πολιτική Προστασία και τον Ε.Ο.Δ.Υ. ώστε το πρωτάθλημα να συνεχιστεί κανονικά με τακτικούς ελέγχους στους αθλητές και στα μέλη των ομάδων 48 ώρες πριν την διεξαγωγή κάθε αγώνα.

 

Σερβίς στον αγώνα Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ (1/11, 13.30, Live Streaming)