Print this page
21-04-2021

Ευχαριστήρια επιστολή της ΕΣΑΠ στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

Rate this item
(0 votes)
Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος και ο Γενικός Γραμματέας Κωνσταντίνος Παπασταθόπουλος μετά την επιτυχημένο φινάλε του πρωταθλήματος του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς απέστειλαν ευχαριστήρια επιστολή στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη η οποία αναφέρει:

 

Με την παρούσα θα θέλαμε για άλλη μία φορά να εξάρουμε την μεγάλη προσπάθεια σας, να ολοκληρώσουμε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Το επίτευγμα της ολοκλήρωσης του Πρωταθλήματος και του LeagueCup «Νίκος Σαμαράς», δεν θα μπορούσε να λάβει χώρα εάν δεν υπήρχε η πολιτική και αθλητική βούληση από μέρους σας και η καθημερινή βοήθεια των συνεργατών σας, οι οποίοι/ες ΠΑΝΤΑ ήταν κοντά μας.


Κε Υπουργέ, είμαστε θιασώτες της φιλοσοφίας «όλοι κρινόμαστε όχι για αυτά που λέμε αλλά από τις πράξεις μας» και εσείς στον τομέα «πράξεις» κατορθώσατε να λύσετε θέματα που δεν μπόρεσαν να λύσουν προκάτοχοι σας, με αποκορύφωμα την χρηματοδότηση των ΤΑΑ (και όχι μόνον) από τους φόρους που προέρχονται από τον Στοιχηματισμό.


Ένα απλό «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ίσως είναι φτωχό για αυτά που έχετε πράξει και πράττετε, όμως, μέσω της επιστολής αυτής σας εκφράζουμε την «πίστη» και «αναγνώριση» ΟΛΩΝ των ΤΑΑ, προς το πρόσωπο σας, δεσμευόμενοι ότι θα είμαστε κοντά σας σε κάθε καινοτόμα ενέργεια με στόχο την βελτίωση του αθλήματος του βόλεϊ, του επαγγελματικού βόλεϊ και γενικότερα του αθλητισμού.