Print this page
09-10-2013

Ενημερώσεις προς τους εκπροσώπους Τύπου και Μ.Μ.Ε.

Rate this item
(0 votes)
Το τμήμα Επικοινωνίας της Ε.Σ.Α.Π  ενημερώνει τους συντάκτες βόλεϊ και εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.:
1.Αφιέρωμα πρωταθλήματος: Από τις 11.00 το πρωί της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου 2013 θα είναι στη διάθεση σας δηλώσεις των 12 προπονητών των 12 ομάδων της Βόλεϊ Λιγκ για το νέο πρωτάθλημα που αρχίζει το Σάββατο και τα ρόστερ των ομάδων (ήδη μπορείτε να τα βρείτε και στην ενότητα ρόστερ πατώντας στο logo κάθε ομάδας μαζί με τα αναλυτικά βιογραφικά των παικτών). Επίσης, θα είναι διαθέσιμες οι ομαδικές φωτογραφίες και των 12 ομάδων σε υψηλή ανάλυση και για εκτύπωση. 
 
2.Διαπιστεύσεις: Από τη σεζόν 2013-04 οι διαπιστεύσεις των εκπροσώπων Τύπου (δημοσιογράφων, φωτογράφων) θα φέρουν αριθμό μητρώου και θα είναι αυστηρά προσωπικές. Οι διαπιστεύσεις θα κοινοποιηθούν και στον Π.Σ.Α.Τ. Για τους λόγους αυτούς οι ταυτότητες θα είναι έτοιμες στις αρχές της νέας εβδομάδας.
 
Οι συνάδελφοι που έχουν αποστείλει εγκαίρως διαπίστευση μόνο για την 1η αγωνιστική θα μπουν στα γήπεδα από την είσοδο που βρίσκεται ο υπεύθυνος της ΕΣΑΠ ο οποίος θα έχει και τη σχετική λίστα των ονομάτων όσων απέστειλαν διαπίστευση. Όσοι συνάδελφοι διαθέτουν ταυτότητες Π.Σ.Α.Τ. και Ε.Σ.Η.Ε.Α. εισέρχονται ελεύθερα στα γήπεδα με την επίδειξη της δημοσιογραφικής ταυτότητας. 
 
3. Συνεντεύξεις Τύπου: Στόχος της ΕΣΑΠ είναι μετά το τέλος του κάθε αγώνα να γίνονται συνεντεύξεις Τύπου παρουσία των δύο προπονητών και των αρχηγών ή των πρωταγωνιστών της κάθε αναμέτρησης. Παρακαλούμε να διευκολύνουμε τους εκπροσώπους Τύπου των ΤΑΑ ώστε μετά τις απαραίτητες δηλώσεις στη NOVA οι προπονητές και οι αρχηγοί να μιλούν άμεσα στις αίθουσες Τύπου. Όπου αυτό δεν είναι εφικτό για λόγους ανωτέρας βίας οι δηλώσεις θα γίνονται μόνο μπροστά από τα ειδικά backdrop της ΕΣΑΠ.
 
4. Ενημέρωση για τους φωτογράφους: Στο αγωνιστικό χώρο που ορίζεται εντός των διαφημιστικών πινακίδων δικαίωμα εισόδου έχουν μόνο οι φωτογράφοι συνεργάτες της ΕΣΑΠ (newsports) που θα φέρουν και ειδικό γιλέκο. Μετά το τέλος κάθε αγώνα από το newsports.eu θα δημοσιεύονται δωρεάν φωτογραφίες από κάθε αγώνα.
 
Οι διαπιστευμένοι φωτογράφοι θα εργάζονται περιμετρικά των διαφημιστικών πινακίδων.Σύμφωνα με τον νόμο περί αγωνιστικών και πνευματικών δικαιωμάτων η ΕΣΑΠ έχει το δικαίωμα να δικεδικήσει αποζημίωση για τυχόν δυσφημιστικές φωτογραφίες προς το άθλημα και τους χορηγούς του πρωταθλήματος.
 
5. Ενημέρωση προς τηλεοπτικούς σταθμούς και website: Απαγορεύεται η λήψη στιγμιοτύπων την ώρα των αγώνων. Η NOVA έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα και σε επικοινωνία με την τηλεοπτική παραγωγή και το δημοσιογραφικό τμήμα της NOVA θα διανέμονται τα ενημερωτικά τρίλεπτα.
 
Το τμήμα επικοινωνίας της Ε.Σ.Α.Π. εύχεται σε όλους τους συναδέλφους καλή αγωνιστική περίοδο και θα είναι πάντα στη διάθεση σας για διευκρινήσεις, ενημέρωση και τυχόν παρατηρήσεις και υποδείξεις.
 
Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία και είμαστε ευγνώμονες για την προσπάθεια που καταβάλετε καθημερινά για την προβολή της Volleyleague ΟΠΑΠ και κατ ΄επέκταση του βόλεϊ. 
 
Τμήμα Επικοινωνίας ΕΣΑΠ