Print this page
23-09-2021

ΕΣΑΠ: Πρόσκληση ενδιαφέροντος για εταιρείες μάρκετινγκ

Rate this item
(0 votes)
Η ΕΣΑΠ ενδιαφέρεται για συνεργασία με εταιρεία (ή εταιρείες) που θα αναλάβουν το έργο της εύρεσης χορηγιών σε χρήμα και είδος και διαφημιστικών πακέτων για το επικείμενο πρωτάθλημα Volley League (ΕΣΑΠ) 2021-22 και υπό προυποθέσεις και το επόμενο αγωνιστικής περιόδου 2022-23.
Παράλληλα ενδιαφέρεται για την ταυτόχρονη προβολή και ανάδειξη του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών (Volley League) ως προιόν αθλητικού θεάματος μέγιστης διαφημιστικής και εμπορικής προβολής.

Για τον λόγο αυτό δημοσιεύει και αναρτά την παρούσα ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος για δραστηριοποιούμενες νόμιμα εταιρείες ή φυσικά πρόσωπα στην Ελλάδα και στην Ευρωπαική Ενωση στον συγκεκριμένο τομέα.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρείες υποχρεούνται να αποστείλουν σχετική προσφορά τους μέχρι τις 1/10/2021.

(info@volleyleague.gr  ή Γραφεία ΕΣΑΠ- ΟΑΚΑ ΤΕΝΝΙΣ, Αμαρυσίας Αρτέμιδος και Πιτταρά, 15123, Μαρούσι)

Η ανάδοχος εταιρεία θα πρέπει να αναλάβει την εύρεση:

Α) χορηγιών σε χρήμα και είδος (αθλητικό υλικό, ένδυση).

Β) διαφημιστικά πακέτα συμπεριλαμβανομένου και αυτού της ονοματοδοσίας του πρωταθλήματος.

Γ) κατάρτιση φακέλων για ανάληψη διοργανώσεων events ή τουρνουά προώθησης του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών καθώς και πρωταθλημάτων Βeach Volley σε συνεργασία με την ομοσπονδία του αθλήματος (ΕΟΠΕ).

Δ) επικοινωνία με τα social media.για προβολή των ανωτέρω.

Το συμβατικό αντάλλαγμα για τις παραπάνω υπηρεσίες (συνολικά ή και μεμονωμένα) θα αφορά (αποκλειστικά και μόνον) σε ποσοστό επί του εσόδου της χορηγίας, που, κατά περίπτωση θα προκύψει και μετά από σχετική διαπραγμάτευση μεταξύ ΕΣΑΠ και ενδιαφερομένων.

Η πληρωμή θα γίνεται τμηματικά αναλογικά με τις εισροές των χορηγιών που θα επιτευχθούν .

Η επιλογή αναδόχου ή αναδόχων θα γίνει από το ΔΣ της ΕΣΑΠ.

Η ΕΣΑΠ δεν δεσμεύεται για την τελική ανάθεση της οικείας σύμβασης και δικαιούται να την αναθέσει με οποιοδήποτε κριτήριο (ακόμη και διαφορετικό από το κριτήριο της πλειοδοσίας) ή όχι, να ματαιώσει, να αναβάλει ή να επαναλάβει τη σχετική διαδικασία, χωρίς ουδεμία υποχρέωση για καταβολή αμοιβής ή αποζημίωσης εξ αυτού του λόγου στους προσφέροντες για οιοδήποτε λόγο.