Print this page
12-03-2014

Η Καλαμάτα μετράει αντίστροφα για το φάιναλ-4 του Κυπέλλου

Rate this item
(0 votes)
Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ετοιμασίες για τη μεγάλη γιορτή του βόλεϊ που θα γίνει το Σαββατοκύριακο στο Κλειστό της Παραλίας. Η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα φιλοξενήσει το Σαββατοκύριακο 15-16 Μαρτίου το  Final 4 του Κυπέλλου Βόλεϊ ανδρών, στο οποίο θα συμμετέχουν τέσσερις από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, ΑΕΚ, ΑΟ Κηφισιάς, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ που υπόσχονται πλούσιο θέαμα.
Σήμερα το μεσημέρι παρατέθηκε η πρώτη συνέντευξη Τύπου της διοργάνωσης, με τους διοργανωτές να εκφράζουν την πεποίθηση τους ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο κόσμος της Καλαμάτας, αλλά και όλη η Ελλάδα μέσω των μεταδόσεων της Δημοσίας Τηλεόρασης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει βόλεϊ υψηλού επιπέδου.

«Οι αγώνες όπως αναφέρεται και στην προκήρυξη του Κυπέλλου είναι ‘ειδικής διαχείρισης’ και στις επαφές που είχαμε με τις ομάδες έχουμε ξεκαθαρίσει ότι οι αγώνες του Final 4 απευθύνονται στον κόσμο της Καλαμάτας, αφού δεν θα υπάρχει μετακίνηση οπαδών και οργανωμένοι φίλαθλοι», τόνισε μεταξύ άλλων το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Κώστας Βλάσσης υπενθυμίζοντας ότι δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στο γήπεδο σε φιλάθλους με διακριτικά των ομάδων.

Την βεβαιότητα του ότι η Καλαμάτα στείλει το δικό της ξεχωριστό μήνυμα με την ολοκλήρωση του Final 4 εξέφρασε ο πρόεδρος του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας και Αθλητισμού του Δήμου Καλαμάτας Γιάννης Αδαμόπουλος, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να βρεθεί από νωρίς στο κλειστό γυμναστήριο της Παραλίας.

Τέλος ο πρώην διεθνής αθλητής και νυν παίκτης της Καλαμάτας ’80 (ο οποίος έχει οριστεί και Τοπικός υπεύθυνος για τη διοργάνωση) Χρήστος Δημητρακόπουλος απηύθυνε το δικό του κάλεσμα προς τον κόσμο της Μεσσηνίας λέγοντας: «Θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Δεν γίνονται συχνά τέτοιες διοργανώσεις στην περιφέρεια και όλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν βόλεϊ υψηλού επιπέδου».

Όσον αφορά τα εισιτήρια της διοργάνωσης υπενθυμίζουν ότι κοστίζουν 20 ευρώ (περιλαμβάνουν τους δύο ημιτελικούς, αλλά και τον τελικό) ενώ θα διατίθενται μέχρι και την Παρασκευή από τα εξής σημεία:
10.00-13.00, 18.00-20.00 από το Πνευματικό Κέντρο
18.00-20.00 από το Δημοτικό Κλειστό της Παραλίας.

Την Παρασκευή η επίσημη συνέντευξη Τύπου του Final 4
Το μεσημέρι της Παρασκευής (13.00) θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της Καλαμάτας η επίσημη συνέντευξη Τύπου του Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών, όπου θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών (ΕΟΠΕ, Δήμος Καλαμάτας, ΑΟ Καλαμάτα 80) καθώς και οι προπονητές κι οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ ΑΕΚ, ΑΟ Κηφισιάς, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ.
 
Πηγή: volleyball.gr