Print this page
12-03-2015

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών

Rate this item
(0 votes)

Στην τελική ευθεία μπαίνουν πλέον οι προετοιμασίες για το φάιναλ-4 του Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 14-15 Μαρτίου στη Σύρο.


Στο κλειστό γυμναστήριο ‘Δ. Βικέλας’ μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές, όπως μπορείτε να δείτε και στις σχετικές φωτογραφίες, ενώ σήμερα το βράδυ φτάνουν και οι αποστολές των Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ, ΑΟ Κηφισιάς που θα συνταξιδέψουν από το λιμάνι του Πειραιά προς την Ερμούπολη και μαζί με τον Φοίνικα Σύρου είναι οι τέσσερις φιναλίστ που θα διεκδικήσουν τον φετινό τίτλο (στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε και το Κύπελλο που θα δοθεί στο νικητή).

Όσα εισιτήρια έχουν απομείνει θα διατίθενται και σήμερα το απόγευμα (17.00-20.30) από την είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου της Σύρου.

Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί και η τελευταία σύσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Κυκλάδων, παρουσία εκπροσώπων της ΕΟΠΕ, της Περιφέρειας Κυκλάδων, του Δήμου Ερμούπολης – Σύρου, αλλά και των εκπροσώπων των τεσσάρων ομάδων.

Για αύριο το μεσημέρι (13.00) έχει προγραμματιστεί η επίσημη συνέντευξη Τύπου των αγώνων η οποία θα φιλοξενηθεί στο Δημαρχείο Ερμούπολης Σύρου (Πλατεία Μιαούλη) παρουσία των προπονητών και των αρχηγών των τεσσάρων φιναλίστ (ΠΑΟΚ, Φοίνικας Σύρου, Ολυμπιακός, ΑΟ Κηφισιάς) και των συνδιοργανωτών (ΕΟΠΕ, Περιφέρεια Κυκλάδων, Δήμος Ερμούπολης – Σύρου).

Από το μεσημέρι της Παρασκευής και μετά το ενδιαφέρον στρέφεται στο αγωνιστικό κομμάτι καθώς ξεκινούν οι προπονήσεις των ομάδων.
Ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα που θα προπονηθεί στο ‘Δ. Βικέλας’ στις 16.00, στις 17.30 ο Φοίνικας, στις 19.00 ακολουθεί ο Ολυμπιακός και στις 20.30 ο ΑΟ Κηφισιάς, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει η τεχνική σύσκεψη.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο ημιτελικοί καθώς και ο τελικός του Final 4 θα μεταδοθούν απευθείας από την ΝΕΡΙΤ και το πρόγραμμα των αγώνων έχει εξής:

Σάββατο 14 Μαρτίου
17.15, ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου
20.00, Ολυμπιακός – ΑΟ Κηφισιάς
Κυριακή 15 Μαρτίου
19.00, Τελικός