Print this page
13-03-2015

Final 4 Κυπέλλου Ανδρών: «Θα είναι το καλύτερο...»

Rate this item
(0 votes)

Την πεποίθηση τους ότι το φετινό φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 14-15 Μαρτίου στη Σύρο, θα αποδειχθεί το κορυφαίο όλων, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους εξέφρασαν στην επίσημη συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών (ΕΟΠΕ, Περιφέρεια Κυκλάδων, Δήμος Ερμούπολης - Σύρου).

Την πεποίθηση τους ότι το φετινό φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ανδρών, το οποίο θα διεξαχθεί το διήμερο 14-15 Μαρτίου στη Σύρο, θα αποδειχθεί το κορυφαίο όλων, όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους εξέφρασαν στην επίσημη συνέντευξη Τύπου οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών (ΕΟΠΕ, Περιφέρεια Κυκλάδων, Δήμος Ερμούπολης - Σύρου).

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

Χρηστος Σύλλας (Πρόεδρος ΚΕΠ/ΕΟΠΕ): «Σας καλωσορίζω εκ μέρους του Δ.Σ της ΕΟΠΕ πιστεύω ότι αυτό το διήμερο θα είναι ίσως η μεγαλύτερη γιορτή του βόλει το Φάιναλ-4. Βρισκόμαστε σε ένα φιλόξενο μέρος και θέλω να ευχαριστήσω το Δήμο και την Περιφέρεια, την Περιφέρεια και το Δήμο. Να ευχαριστήσω όλες της ομάδας και αυτές που έφτασαν στο τέλος αλλά και όλες όσες συμμετείχαν από την αρχή αυτή του ταξιδιού. Εύχομαι να γίνει μια γιορτή, να την χαρούν όλοι, να ευχαριστήσω επίσης την ΝΕΡΙΤ που θα καλύψει τη διοργάνωση. Εύχομαι υγεία και καλά αποτελέσματα».

Γιώργος Λεονταρίτης (Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων): «Σας καλωσορίζω στη Σύρο, στην πρωτεύουσα του Νοτίου Αιγαίου. Ελπίζω και εύχομαι ότι θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές και πιστεύω ότι αυτό θα είναι ένα από τα καλύτερα –αν όχι το καλύτερο-όλων των εποχών. Αυτό οφείλεται στις ομάδες που συμμετέχουν. Ως άνθρωπος του βόλει εύχομαι του χρόνου ο τελικός του Κυπέλλου να διεξαχθεί σε ένα γήπεδο μεγαλύτερο γήπεδο γιατί το βόλεϊ αξίζει περισσότερα από αυτά που του αφήνουν να διεκδικήσει. Είναι μεγάλη χαρά που είστε όλοι εδώ. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε αυτή η διοργάνωση να είναι μια πραγματική γιορτή. Ο καλύτερος ας κερδίσει αν και πολλές φορές στον αθλητισμό κερδίζει και ο πιο τυχερός. Όποιος κι αν κερδίσει θα τον χειροκροτήσουμε όλοι. Κλείνω με την ευχή να διεξαχθούν οι αγώνες όπως όλοι επιθυμούμε».

Γιώργος Μαραγκός (Δήμαρχος Σύρου - Ερμούπολης): «Καλωσορίζουμε τις αποστολές, τους δημοσιογράφους, φιλάθλους και όλους του συντελεστές που θα συνδράμουν σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση, αυτή η φιλοξενία του Φάιναλ-4 στη Σύρο. Ο δήμος και το νησί ζει και αναπνέει για το βόλεϊ. Είμαστε περήφανοι που έχουμε μια ομάδα που προβάλλει και διαφημίζει το νησί μας, δημιουργεί πρότυπα και ιδεώδη στη νεολαία μας να ασχολείται με τον αθλητισμό. Αυτή η διοργάνωση είναι σημαντικό που φιλοξενείται εδώ και για όλους τους φίλους του βόλεϊ θα είμαστε στο επίκεντρο όλης της εβδομάδας. Έχουμε καλύψει τα τεχνικά προαπαιτούμενα για το γήπεδο και πιστεύω ακράδαντα ότι θα δικαιωθούμε και η διοργάνωση θα είναι μια από τις καλύτερες. Εγώ δεν το κρύβω υποστηρίζω το Φοίνικα Σύρου αλλά νικητές θα είναι όλοι οι συμμετέχοντες, όλες οι ομάδες και το νησί. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την ΕΟΠΕ γιατί διαπίστωσε ότι έχει να κάνει με αξιόπιστους συζητητές με το Δήμο και την Περιφέρεια και δεσμεύομαι ότι θα σας βγάλουμε ασπροπρόσωπους. Εύχομαι καλή επιτυχία και να κερδίσει το βόλεϊ».

Σε ερώτηση που αφορούσε τα μέτρα τάξης που θα εφαρμοστούν το διήμερο των αγώνων, τόσο ο κ. Λεονταρίτης όσο και ο κ. Μαραγκός ξεκαθάρισαν ότι:
"Υπάρχει πολύ καλή συνεργασία μέχρι στιγμής με τις ομάδες, αλλά όποιος διανοηθεί να δημιουργήσει το παραμικρό, θα το μετανιώσει πικρά και θα το θυμάσαι σε όλη του τη ζωή".