Olympiakos paok Panathinaikos A.O. milon kifissia foinika-syrou pegasus-polixnis athlos-orestiadas ao-kalamata-80                 Ε.Ο.ΠΕ. ΠΑ.Σ.Α.Π. Ο.Δ.Β.Ε.
25-03-2016

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ραντεβού και στο κύπελλο (B΄ημιτελικός κυπέλλου, 26/3, 18.30)

Rate this item
(0 votes)
Σαράντα ημέρες μετά την αναμέτρηση τους στον τελικό του League Cup «Νίκος Σαμαράς» στη Σύρο όπου ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-2 σετ και μία εβδομάδα μετά το 3-0 των «ερυθρολεύκων» στο πρωτάθλημα η ομάδα του Πειραιά θα βρεθεί αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός είναι ο πολυνίκης στο θεσμό με 14 τίτλους, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι ο κάτοχος του τίτλου καθώς στέφθηκε κυπελλούχος το 2015 στη Σύρο.

 
Πιάτσα: «Δύο σε ένα»

Ο Ιταλός τεχνικός του Ολυμπιακού Ρομπέρτο Πιάτσα τόνισε: «Είναι ο πρώτος μου χρόνος στην Ελλάδα και οι παίχτες μου έχουν δώσει την ευκαιρία να βρεθώ σε ένα δεύτερο φάιναλ-4. Περιμένω έναν διαφορετικό ΠΑΟΚ, καμία σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος πριν μία εβδομάδα. Δεν θα παίξουν ρόλο οι προηγούμενοι αγώνες. Ξέρουμε ότι είναι μία πολύ δυνατή ομάδα και σίγουρα θα παρουσιαστεί καλύτερος».

Φιλίποφ: «Θέλουμε το κύπελλο»

Ο αρχηγός και πασαδόρος του Ολυμπιακού Ντίμα Φιλίποφ τόνισε: «Είναι μία γιορτή του βόλεϊ. Μακάρι να γεμίσει το γήπεδο με παιδιά. Ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο. Δεν θα παίξει ρόλο οι νίκες που έχουμε φέτος επί του ΠΑΟΚ. Στις διοργανώσεις και τα φάιναλ-4 τα σερί τα ξεχνάμε. Ο ΠΑΟΚ θα είναι διαφορετικός. Εμείς θέλουμε το κύπελλο και εκεί στοχεύουμε».

Καλμαζίδης: «Δείτε τις αποδόσεις»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Γιάννης Καλμαζίδης είπε: «Η ομάδα μας έχει σκληρούς αθλητές, καλό σύνολο και το ίδιο ισχύει και για τους αντιπάλους μας. Έχουμε δουλέψει καλά και θα είμαστε έτοιμοι για αυτό που μας περιμένει αύριο απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν μπορείς εύκολα να κάνεις προβλέψεις για τέτοιους αγώνες και αν θέλετε να μάθετε ποιος είναι το φαβορί τότε θα πρέπει να δείτε τις αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές εταιρίες».

«Στα μεγάλα αστικά κέντρα»

Ο Βασίλης Κουρνέτας αρχηγός του ΠΑΟΚ δήλωσε: «Είναι σημαντικό να γίνονται μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε μεγάλα αστικά κέντρα όπως η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.  Ήρθαμε να πάρουμε τον. Αν κρίνουμε από το τελευταίο φάιναλ-4 στη Σύρο δεν θεωρώ ότι πρέπει να αλλάξουμε πολλά. Ίσως θα πρέπει να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι στα κρίσιμα σημεία. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε θέληση για διάκριση και όπως είπα αν παίξουμε καλά έχουμε τύχη».

 

30ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ
TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΑΛ-4
Σάββατο 26 Μαρτίου
15:30: Παναθηναϊκός - ΑΟΠ Κηφισιάς
18:30: Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Κυριακή 27 Μαρτίου
18:00: Τελικός

*Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από την ΕΡΤ2.

Δείτε όλους τους τελικούς, κυπελλούχους, χρυσή βίβλο

Το πανόραμα του Κυπέλλου ανδρών 2015-16

 

 

 

kournetas-filipov-papag-pantaleon.jpgpiazza-kalma-andreo-arse.jpgkypello2016.jpg

Βρίσκεστε εδώ: News Hellenic Cup Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ραντεβού και στο κύπελλο (B΄ημιτελικός κυπέλλου, 26/3, 18.30)
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ MVP
ERT    
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
  blue star ANEK LINES LOGOTYPO LOW RES RGB geniussports logo  
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
  ELDICO

 brand

dataproject