Print this page
01-04-2018

Στίβεν Μπερνστάιν: «H απονομή ήταν καλά... σκηνοθετημένη»

Rate this item
(0 votes)
Ο Στίβεν Μπερντστάιν έφτασε στη Σύρο λίγες ώρες πριν από την έναρξη του τελικού του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς.

Μαζί με την σύζυγο του που είναι και μάνατζερ του ο φημισμένος Αμερικανός σκηνοθέτης και σεναριογράφος που έχει βραβευτεί με βραβείο Όσκαρ θα μείνει στο νησί για τις ημέρες του Πάσχα προκειμένου να οριστικοποιήσει και τις τελευταίες λεπτομέρειες για την δημιουργία του νέου σεμιναρίου που θα δώσει αλλά και για την δημιουργία σχολής σκηνοθεσίας στο νησί των Κυκλάδων. 

Δέχτηκε με χαρά να παρακολουθήσει τον τελικό του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς και δέχτηκε να κάνει την απονομή στους νικητές. Ο ενθουσιασμός του ήταν τόσο μεγάλος που φωτογραφίζονταν με τους ερυθρόλευκους και στα επινίκια.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την Ελλάδα. Είναι μία υπέροχη χώρα και ειδικά τα νησιά της. Κάθε νησί είναι σαν ένα μεγάλο στούντιο του Χούλιγουντ. Το ίδιο και οι εκδηλώσεις των Ελλήνων. Το έζησα πάλι εδώ σήμερα στην απονομή. Το βόλεϊ είναι έτσι και αλλιώς ένα από τα αγαπημένα μου αθλήματα αλλά οι ομάδες που είδα εδώ είχαν παίκτες... θηρία. Η απονομή μου άρεσε. Ηταν καλά σκηνοθετημένη με τα εφέ... Μου έδωσαν πολλές ιδέες για το καινούργιο μου σενάριο. Εμαθα πως οι κόκκινοι (σ.σ. Ολυμπιακός) που έκανα και την απονομή θα παίξει σε λίγες μέρες στον τελικό της Ευρώπης. Του εύχομαι καλή επιτυχία και ελπίζω να είμαι τυχερός που έκανα την απονομή. Θα είμαι όσο μπορώ κοντά σας γιατί εισπράττω μεγάλη αγάπη και θετική ενέργεια. Μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Λεονταρίτη ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις και το καλοκαίρι θα έρθουν πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ στο νησί», είπε ο 57χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης.

 

Στη φωτογραφία ο Στίβεν Μπερντστάιν (αριστερά) μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Σύρου Γιώργο Λεονταρίτη.