Print this page
21-01-2014

Συνεργασία Εθνικού, ΑΕΚ, Φοίνικα και Λαμίας για να ένα σπουδαίο φάιναλ-4

Rate this item
(0 votes)
Δέκα ημέρες πριν από την έναρξη του φάιναλ-4 του League Cup «Νίκος Σαμαράς» και στα γραφεία της ΕΣΑΠ έγινε σύσκεψη μεταξύ των εκπροσώπων των τεσσάρων φιναλίστ, του διοργανωτή Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Α.Ο.Φοίνικα Σύρου, της ΑΕΚ και του Γ.Σ.Λαμία όπου συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα και κατατέθηκαν προτάσεις και ιδέες ώστε η τελική φάση της διοργάνωσης να αποτελέσει και εφέτος μία μεγάλη γιορτή για το ελληνικό επαγγελματικό βόλεϊ.
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος είχε συνεργασία με τους Νίκο Νεγιάννη, Αλέκο Παρασκευόπουλο εκ μέρους του Εθνικού, με τον Γιάννη Μακρή εκ μέρους της ΑΕΚ, μέσω Skype από τη Σύρο με τον Κώστα Νικολούζο από τον Α.Ο.Φοίνικα και στελέχη της ΕΣΑΠ.
 
Συζητήθηκε και συμφωνήθηκε η πολιτική στη διαχείριση των εισιτηρίων, των μέτρων ασφαλείας, της διαμονής των ομάδων και των φιλάθλων τους καθώς και πρωτοβουλίες για τη καλύτερη προβολή της διοργάνωσης. Το σημαντικό είναι πως οι παράγοντες των ομάδων δεσμεύτηκαν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προετοιμασία όλων των θεμάτων ώστε το φάιναλ-4 να είναι μία μεγάλη γιορτή.

«Στόχος μας είναι και εφέτος το φάιναλ-4 του Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» να αποτελέσει γιορτή για το βόλεϊ. Είμαι ικανοποιημένος για την άψογη συνεργασία που υπήρξε μεταξύ των εκπροσώπων των ομάδων.
 
Οι εκπρόσωποι του Εθνικού έκαναν κάλεσμα προς τους φιλάθλους του βόλεϊ και των τεσσάρων ομάδων να συμμετάσχουν στη γιορτή που θα διοργανώσει για πρώτη φορά η ακριτική πόλη και σε συνεργασία με την αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης όλα να γίνουν με πειθαρχία αλλά και διακριτικότητα ώστε για άλλη μία φορά το «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» να φιλοξενήσει μαζί τους φιλάθλους όλων των ομάδων. Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε:
 
Ενεργή συνεργασία Εθνικού, ΑΕΚ, Φοίνικα και Λαμίας σε συντονισμό με την ΕΣΑΠ για οργανωτικά θέματα.
 
Πρόεδρος της Αγωνοδίκου Επιτροπής θα είναι ο Βασίλης Αντωνούλης και μέλη εκπρόσωποι των ομάδων και της ΕΣΑΠ.

Ο Εθνικός θα πάρει το 70% των εισιτηρίων, η ΑΕΚ το 20% και ο Φοίνικας με τη Λαμία από 5%, ενώ θα εκδοθεί ενιαίο εισιτήριο και για τους τρεις αγώνες.
 
Κάθε σωματείο θα πάρει από 7 προσκλήσεις.

Σε συνεννόηση με την αστυνομική διεύθυνση θα υπάρξει ονομαστική λίστα για τους κατόχους των εισιτηρίων.
 
«Το γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης έχει φιλοξενήσει με επιτυχία μεγάλους αγώνες και μάλιστα με τους οπαδούς των ομάδων να κάθονται μαζί όπως έγινε και πέρυσι στο Βραχάτι αλλά και πριν δύο χρόνια στη Σύρο. Δουλεύουμε πυρετωδώς για να παρουσιάσουμε κάτι ωραίο και μεγάλο για το άθλημα και περιμένουμε τις αποστολές των ομάδων αλλά και τους επισκέπτες για να δούμε ωραίο βόλεϊ και να χειροκροτήσουμε τους κορυφαίους», είπαν οι εκπρόσωποι του Εθνικού που ήταν σε ανοικτή γραμμή με το Βέλγιο και τον πρόεδρο του ΤΑΑ Εθνικός Γιάννη Τζίμα ο οποίος συνεδεύει την ακριτική ομάδα για τη ρεβάνς με την Γιουφίνικ Άσε Λένικ.