Print this page
30-01-2014

Σωτήρης Δρίκος: «Χωρίς Ολυμπιακό όλοι ελπίζουν...»

Rate this item
(0 votes)
Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται ο ομοσπονδιακός προπονητής Σωτήρης Δρίκος με την ευκαιρία και των προπονήσεων των προ Εθνικών ομάδων Εφήβων και Παίδων. Σήμερα Πέμπτη έκανε δύο προπονήσεις και αύριο μία στο γυμναστήριο του Μαΐστρου. Ο Σωτήρης Δρίκος μίλησε για το League Cup «Νίκος Σαμαράς» και για τους δύο ημιτελικούς:

«Είναι δύσκολο να κάνεις εκτίμηση και πρόβλεψη σε αυτό το φάιναλ-4. Αυτό που χαρακτηρίζει αυτό το φάιναλ-4 είναι η απουσία του τρεμπλούχου Ολυμπιακού κι αυτό δημιουργεί προσδοκίες σε όλους. Όλοι έχουν ελπίδα στη διάκριση. Αυτό που ίσως δούμε είναι η συσσωρευμένη κούραση των ομάδων από τους πολλούς αγώνες και τις επίπονες μετακινήσεις».

Σχετικά με τον πρώτο ημιτελικό Γ.Σ.Λαμία – Α.Ο.Φοίνικας είπε:

«Η Λαμία έχει έμπειρους παίκτες και έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει ανατροπές. Είναι ομάδα που πουλάει ακριβά το... τομάρι της. Ο Φοίνικας έχει πιο γεμάτο ρόστερ, έχει πιο έμπειρη ομάδα και για αυτό περιμένουν όλοι από αυτόν να κάνει κάποια στιγμή τη διαφορά».

Για τον δεύτερο ημιτελικό μεταξύ του Εθνικού και της ΑΕΚ είπε:

«Το ματς Εθνικός – ΑΕΚ είναι πιο ντέρμπι. Η ΑΕΚ ισορρόπησε στην κόψη του ξυραφιού όταν παραιτήθηκε ο προπονητής. Έχει καλή ομάδα και δε πιστεύω πως θα καθαρίσει εύκολα ο Εθνικός. Ο Εθνικός είναι το φαβορί. Είναι πρώτος στο πρωτάθλημα, είναι αήττητος στην Αλεξανδρούπολη και χρειάζεται προσεκτική διαχείριση της πίεσης που θα προκαλέσει η θέληση του κόσμου για διάκριση».